Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Ce te face specială

HOROSCOP. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Ce te face specială

HOROSCOP. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Ce te face specială
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Noi 2018   •   19:23

HOROSCOP. Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Iată care sunt trasaturile care te fac speciala:

HOROSCOP. BERBEC

Energice, increzatoare, indraznete si spontane, femeile din zodia Berbec accepta orice provocare si traiesc viata din plin.

1. Femeii-Berbec ii place sa domine intr-o relatie. Nu la modul fizic, ci la cel emotional. Ii place sa fie in control si sa ia hoate hotararile importante.

2. Nativele din Bebec sunt loiale pana la extreme cu cei apropiati. Indiferent ce se intampla in viata ei, nu te va dezamagi si iti va fi alaturi. Este o adevarata prietena, iar la nevoie ti-o va demosntra.

3. Femeile-Berbec stiu sa isi seduca si sa isi farmece admiratorii. Dornica sa iubeasca pasional,va petrece mult timp aranjandu-se in fata oglinzii, pentru a fi sigura ca va fi remarcata. Nu este o persoana stilata in sine, insa atunci cand isi propune sa faca o cucerire, scoate la inaintare tot arsenalul: isi cumpara un parfum nou, poarta o fusta mini si se da cu un ruj seducator.

4. Femeia-Berbec este o persoana erotica, cu un apetit sexual ridicat. Dar pentru ea sexul nu este doar o placere fizica, este o adevarata forma de arta. Pune suflet si pasiune in actul sexual.

5. Femeile din aceasta zodie sunt considerate adesea prea agresive de catre cei din jur. De multe ori, reactiile lor sunt exagerate si sunt duse la extreme.

6. Femeile - Berbec sunt impulsive si nerabdatoare. Vor sa obtina rezultate cat mai repede posibil.

7. Sunt competitive si incapatanate. Cand isi propun sa obtina ceva, isi canalizeaza toate energiile in acel scop. Insa nu recurg la siretlicuri. Vor sa obtina totul pe buna dreptate, corect, fara inselatorii.

8. Pentru ca sunt ambitioase, femeile Berbec de obicei reusesc in viata. Dar asta nu inseamna neaparat ca au si mult bani, pentru ca nu reusesc sa economiseasca. Le place sa cheltuiasca.

9. Sunt energice si entuziaste. Dar pentru ca sunt indisciplinate, rateaza multe oportunitati.

10. Au mare incredere in oameni si din cauza asta, de multe ori, traiesc si dezamagiri. Mai ales in dragoste.

HOROSCOP.  TAUR

Nativele din Taur sunt guvernate de planeta Venus - zeita frumusetii. Sunt femei de incredere, loiale, puternice din punct de vedere emotional si miloase.

1. Sincere si loiale, femeile-Taur nu se supara usor, dar atunci cand le fortezi limitele, pot devenit extrem de incapatanate si furioase.

2. Din punct de vedere emotional, femeile -Taur sunt foarte puternice si fac fata cu brio in cele mai dificile si provocatoare situatii. Rezista bine la stres.

3. Femeile-Taur sunt loiale si sunt alaturi de tine daca le-ai castigat increderea. Sunt prietenoase si simpatice si asta le ajuta sa isi faca usor prieteni.

4. Sunt extrem de capabile la capitolul financiar si stiu cum sa isi managerieze bugetul. Nu isi vor pune in pericol siguranta financiara pentru placeri de moment.

5. Nativele din Taur sunt romantice si isi doresc sa aiba o legatura emotionala puternica cu partenerul. Este iubitoare si grijulie si isi doreste sa isi mentina partenerul fericit.

6. Pe cat de iubitoare, pe atat de geloase. Femeia-Taur nu va lasa nicio femeie sa se apropie de partenerul ei.

7. Le ia mult timp pana sa isi aleaga un partener de viata. Vor un partener care vsa isi asume responsabilitatea de a fi "barbatul casei", sa isi asume responsabilitatea unei familii, insa fara a fi seful in casa. Le place sa domine si sa detina controlul.

8. In ciuda faptului ca sunt prietenoase si iubitoare, nu iarta si nu uita atunci cand le superi. Nu acorda o a doua sansa unui fost iubit, daca nu i-a oferit respectul cuvenit.

9. Au tendinta de a lenevi si de a ignora aspectele importante ale vietii.

10. Le place mancarea si au tendinta de a deveni usor supraponderale.

HOROSCOP. GEMENI

Femeile din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru gandirea lor optimista si pentru dubla personalitate, care le impiedica sa ia decizii rapide si le face sa se razgandeasca destul de repede.

1. O nativa din Gemeni este extrem de isteata si are abilitatea de a discuta orice subiect, de la politica la religie, calatorii pana la barfe legate de viata celebritatilor.

2. Ii place sa calatoreasca, sa experimenteze lucruri noi, sa cunoasca oameni interesanti si sa isi largeasca astfel orizonturile culturale. Stau excelent la capitolul comunicare si au o multime de prieteni.

3. Femeia din zodia Gemeni este independenta si optimista, ii respecta pe cei din jur si asteapta acelasi lucru din partea celorlalti. Nu fac nimic care sa le pericliteze aceasta independenta: nu s-ar implica intr-o relatie daca asta ar costa-o libertatea.

4. Este mereu ocupata, este multi tasking si are o multime de hobbyuri si interese. Partea proasta este ca devin destul de usor dezinteresate si lasa lucrurile neterminate.

5. Din punct de vedere financiar, femeia- Gemeni poate face economii daca isi doreste cu adevarat, insa prefera mai degraba sa isi cheltuiasca banii pe hobbyuri si pasiuni. Cumpara lucruri pe baza impulsului de moment.

6. Nu este tocmai genul "de casa". Ii place sa lase pe altcineva sa se ocupe de curatenie, facturi si alte treburi domestice.

7. Din punct de vedere sentimental, este romantica si nu se grabeste sa "se aseze la casa ei". Va cauta si va experimenta pana va gasi pe cineva de care va fi multumita.

8. Femeia din zodia Gemeni rareori se indragosteste nebuneste si se implica intr-o relatie stabila si de durata. Prefera, ami intai, "sa testeze apele" si sa vada care este "oferta". Visatoare, femeia-Gemeni vede dragostea ca pe ceva utopic, asa ca de multe ori trateaza iubirea ca pe un simplu sport.

9. Apreciaza orice efort al partenerului pentru a face relatia sa mearga. Ii plac gesturile romantice, care mentin relatia vie.

10. Din punct de vedere sexual, vrea o experienta totala, care sa implice toate simturile - vizual, auditiv si tactil.

HOROSCOP. RAC

Iubitoare de pace si armonie, Femeia-Rac poate fi o fiinta foarte pasionala. Totusi, da dovada de o incapatanare iesita din comun, care ii enerveaza pe cei din jur. Poate fi gentila, afectuoasa, dar si agitata in acelasi timp.

1. Femeia-Rac este foarte emotiva  si trece printr-o multime de stari intr-o perioada relativ scurta: poate fi incapatanata, intelegatoare, docila, vesela sau trista in decurs de o ora. Este usor sa o faci sa planga, dar si sa rada.  Apreciaza foarte mult simtul umorului si este in stare sa faca pe bufonul ca sa ii faca pe ceilalti sa se simta bine.

2. Are o vointa mare si este insistenta, insa uneori este prea rezervata si se retrage in propria cochilie daca este provocata sau deranjata.

3. Femeia-Rac este sensibila si empatica, fiind foarte preocupata de nevoile celorlalti. Este poate zodia cea mai preocupata de binele si starea celor din jur.

4. Femeia-Rac nu suporta prea bine critica. Daca o critici, o ia personal si nu te va ierta prea curand.

5. Au o mare capacitate de a oferi iubire si asta o transforma intr-o partenera exceptionala. Cu partenerul potrivit, va uita de prudenta care o caracterizeaza si isi va arata spiritul aventurier.

6. Pentru ea, partenerul ideal este barbatul care o imbratiseaza pe canapea, cu care se uita seara la televizor cu un pahar de vin in mana.

7. Pentru Femeia-Rac, familia si prietenii sunt cea mai mare prioritate in viata si acasa este mediul in care se simte cel mai in siguranta. Caracterizata de puternice instincte materne si domestice, nativa din Rac este cea care are grija ca relatia sa functioneze. Uneori ravneste pentru drepturi egale cu partenerul, dar pana la urma accepta rolul ei  de "binefacator".

8. Relatia cu Femeia-Rac este de obicei stabila si sigura, dar uneori mai apar schimbari de atitudine. Siguranta si fidelitatea sunt cele mai importante aspecte pentru ea intr-o relatie.

9. Pentru ea, sexul este un fel de dans lent si senzual. Trebuie sa aiba o puternica legatura emotionala cu partenerul.

10. Ii plac jocurile de seductie si fanteziile sexuale. Ii place sa faca dragoste si sa experimenteze lucruri noi.

11. Din punct de vedere financiar, ii place sa aiba siguranta, asa ca Femeia-Rac va avea tot timpul bani pusi deoparte intr-un cont bancar.

12. Desi de multe ori nu lii place sa atraga atentia asupra ei la munca, asta nu insemana ca nu o intereseaza sa progreseze in cariera. Pentru ca se pricepe sa citeasca oamenii si are intuitie, este o excelenta femeia de afaceri.

Mai multe pe cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close