Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce fel de femeie ești, în funcție de zodia ta - FECIOARA, femeia plină de virtuți a zodiacului!

HOROSCOP. Ce fel de femeie ești, în funcție de zodia ta - FECIOARA, femeia plină de virtuți a zodiacului!

HOROSCOP. Ce fel de femeie ești, în funcție de zodia ta - FECIOARA, femeia plină de virtuți a zodiacului!
08 Mar 2019   •   10:14

HOROSCOP.  De Ziua Femeii, iti spunem care sunt caracteristicile fiecarei femei, in functie de zodia sa.

HOROSCOP BERBEC - Regina zodiacului, adora sa controleze tot. Pentru femeia Berbec, totul este despre control si putere. Ea face regulile pentru ca este liderul haitei. Stie ca are puteri nebanuite si nu face nimic fara a se gandi la consecinte. Cand straluceste, toata lumea observa.

HOROSCOP  TAUR - Femeia puternica a zodiacului. Este incapatanata si nu se lasa pana cand nu ii iese ce si-a dorit. Are curajul sa fie pe picioarele ei si sa ii apere pe cei pe care ii iubeste. Are o inima de aur si ii ajuta pe toti cei care au nevoie de ea. 

HOROSCOP  GEMENI - Este femeia creativa a zodiacului. Reuseste sa gandeasca outside de box si are o imaginatie care o poarta pe cele mai inalte culmi. Este femeia dupa care toti intorc capul pe strada. Nu vrea sa domine pentru ca stie exact cum sa-si foloseasca puterile. 

HOROSCOP  RAC - este enigma zodiacului. Este curajoasa si pasionala, in timp ce este generoasa cu cei din jur. Isi poate schimba starea de spirit intr-o secunda. Este loiala ca prietena si ca iubita, insa atunci cand este tradata, isi arata ghearele.

Continuarea AICI.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close