Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce har ai, în funcție de zodia ta

HOROSCOP. Ce har ai, în funcție de zodia ta

HOROSCOP. Ce har ai, în funcție de zodia ta
23 Ian 2019   •   00:11

Sunt numeroși oameni în jurul nostru, poate chiar și noi înșine, care au un har aparte, un dar aparte pe care rar îl mai posedă și altcineva. Iată care sunt acestea, în funcție de zodie!

  • Berbec

  Harul vostru este înțelepciunea ieșită din comun. Sunteți foarte calmi în orice împrejurare și mereu știți exact ce sfaturi să dați persoanelor din jur. De aceea atât rudele cât și prietenii apelează la voi, atunci când au o problemă. Știți cum să vorbiți cu ei, cum să îi încurajați și ce cuvinte să folosiți. Este un dar pe care nu-l are oricine și vă asigură admirația celor din jur!

  • Taur

  S-ar putea spune că aveți un har în ceea ce privește afacerile. Sunteți extrem de inteligenți și „ mirosiți ” imediat o oportunitate nouă și bună de a face bani. Vă merge totul strună în sfera profesională și niciodată nu dați greș când investiți într-o afacere nouă. Acest lucru stârnește multe invidii în jurul vostru, însă nu vă afectează cu nimic. Aveți un talent aparte în această sferă și profitați de el la maxim!

  • Gemeni

  La voi, harul se bazează pe artă. Fie că este vorba de pictură, actorie sau alte lucruri de gen, aveți această înclinație spre frumos, în sânge. Folosiți talentul pe care îl posedați la superlativ și acest lucru se vede în orice iese din mâinile voastre. Este posibil chiar să vă deschideți o galerie de artă, să jucați în piese de teatru sau în filme. Faceți totul cu pasiune iar roadele nu vor întârzia să apară!

Citeste mai mult pe YVE.ro 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close