Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce își doresc bărbații în funcție de zodie de la partenerele lor

HOROSCOP. Ce își doresc bărbații în funcție de zodie de la partenerele lor

HOROSCOP. Ce își doresc bărbații în funcție de zodie de la partenerele lor
Sursa foto: Foto: Pexels.com
14 Noi 2018   •   16:18

HOROSCOP. Surprizele cele mai plăcute și cele mai frumoase nu sunt nici scumpe, nici spectaculoase! Iubirea se împărtășește cu gesturi simple și firești. Iată ce dorințe secrete au bărbații și ce vor de la partenerele lor de viață.

HOROSCOP. Bărbatul din zodia Berbecului

Este plin de energie, este mereu în mișcare, aleargă toată ziua să rezolve tot felul de probleme și de multe ori muncește peste program pentru că e foarte ambițios, când știe că are de câștigat. Nu e de mirare că bine acasă tensionat și nervos. Are nevoie de relaxare și așteaptă să găsească acest lucru acasă. Oferă-i din când în când un masaj relaxant și revigorant.

HOROSCOP. Nativul Taur

Tot timpul preocupat și pus pe fapte mari, Taurul este un ambițios care face trei lucruri deodată și nu are niciodată timp pentru el. De aceea, când ajunge acasă ar vrea ca partenera lui să îl întâmpine cu zâmbetul pe buze, aranjată și frumoasă și cu o masă copioasă!

HOROSCOP. Bărbatul Gemeni

Știi că Gemenilor le place mult să se distreze. Sigur că au și ei nevoie de o seară liniștită și relaxantă, când se întorc acasă, dar dacă vrei cu adevărat să se simtă bine, invită-i la un club sau la o comedie, la teatru.

HOROSCOP. Nativul Rac

Bărbatul Rac este un nostalgic și un romantic și ar vrea să transforme fiecare experiență în amintiri frumoase alături de femeia pe care o iubește. Când vrei să îi oferi câteva clipe deosebite, ia-l la plimbare pe o barcă sau pur și simplu la o plimbare lungă pe lângă frunzele aurii ale toamnei.

HOROSCOP. Bărbatul Leu

Cu vanitatea lui binecunoscută, Leul vrea să fie admirat, răsfățat și iubit întru totul. Doar știi că are mare nevoie de dragostea ta. Iar, dacă vrei să îl vrăjești cu adevărat, dă-i întâlnire ca la începutul relației voastre. Alege un loc secret, pe care nu-l cunoaște, și surprinde-l cu un sărut pătimaș!

HOROSCOP. Nativul Fecioară

Gândește-te la o evadare în doi, undeva la munte, unde nu vă mai ajung din urmă grijile de zi cu zi. Bărbatul Fecioară este mereu preocupat de câte ceva, muncește mult și are nevoie de relaxare deplină din când în când. Surprinzător, dar una dintre acele dorințe secrete pe care trebuie să le ghicești singură este o scurtă călătorie în doi.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close