Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce le calmează pe zodii 

HOROSCOP. Ce le calmează pe zodii 

HOROSCOP. Ce le calmează pe zodii 
17 Ian 2019   •   13:30

Nativii zodiei Pești se calmează atunci când li se spune „Te iubesc!”, iar nativii zodiei Berbec se vor calma atunci când vor porni într-o nouă aventură sau în momentul în care vor fi aprobați, iar nativul zodiei Taur se va calma când i se va aduce felul de mâncare preferat.

Iată cum poate fi calmată oricare zodie a zodiacului.

Berbec

·        Nativii zodie Berbec sunt firi foarte impulsive, de aceea există riscul de a se enerva foarte rapid, iată câteva soluții pentru a calma acești nativi ai zodiacului: sugerează-le să faceți o plimbare, o aventură (acest lucru îi va face să uite de nervii precedenți), aprobă nativul zodiei Berbec (adoră să aibă dreptate), gestionează situația în locul său.

Taur

·        Taurii sunt persoane foarte încăpățânate, iar dacă îi vei aproba și îi vei asculta aceștia se vor calma sau oferă-le mâncarea lor preferată (acești nativi ai zodiacului uită în dată de supărare dacă li se va aduce felul de mâncare preferat).

Gemeni

·        Pe nativii zodiei Gemeni îi vei ajuta să se calmeze dacă le vei spune complimente, sunt firi foarte comunicative așadar vorbește cu ei și încearcă să le explici situația în cauză. Un alt mod de a face nativul zodiei Gemeni să se calmeze este acela de a îl distrage de la problema inițială dându-i un subiect picant de discutat.

Citeste mai mult pe YVE.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close