Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce le enervează pe femei în funcție de zodie? Scorpioancele nu suportă criticile, femeile-Gemeni prostia

HOROSCOP. Ce le enervează pe femei în funcție de zodie? Scorpioancele nu suportă criticile, femeile-Gemeni prostia

HOROSCOP. Ce le enervează pe femei în funcție de zodie? Scorpioancele nu suportă criticile, femeile-Gemeni prostia
Sursa foto: Foto: Pexels.com
26 Ian 2019   •   15:10

HOROSCOP. Pe toti ne enerveaza cate ceva, dar unele sunt…scrise in stele. Prin urmare, in functie de zodia careia ii apartii, vei fi deranjata de anumite lucruri.

HOROSCOP. Berbec

Femeile Berbec urasc intrusii. Nu ii suporta pe aceia care incearca sa dea tonul in viata lor. Nu le reaminti datele sau locurile intalnirilor, nu le da intalniri niciodata cand vrei, ci numai atunci cand accepta ele. Nu ii suporta pe cei care abuzeaza de persoanele mai slabe decat ei si iau atitudine imediat.

HOROSCOP. Taur

Femeile Taur nu suporta sa te bagi prea mult in deciziile lor. Vor face exact invers! Nu agreeaza persoanele agitate, care vorbesc sau gesticuleaza prea mult. Lenea nu este nici ea privita cu ochi buni de femeile Taur, cum nu este nici afectiunea manifestata in public.

HOROSCOP. Gemeni

Nu suporta prostia, secretomania, incetineala si lipsa spiritului de aventura. Nu suporta sa fie limitati si ingraditi.
 

HOROSCOP. Rac

Femeile Rac iubesc ordinea si curatenia. Dezordinea si murdaria le indispun, le enerveaza si le fac irascibile. Nu ii suporta pe cei care isi etaleaza bogatia, banii sau masinile, pentru a impresiona. Graba in luarea deciziilor este iar un aspect care le supara pe aceste native. Trebuie lasate sa se gandeasca pe indelete.

HOROSCOP. Leu

Daca leoaicele spun o gluma si cineva nu rade, garantat le va enerva. La fel gelozia, barfa sau intrigile. Nici lipsa de respect nu le e pe plac. Orice nu e nobil le deranjeaza imediat pe femeile acestei zodii.

HOROSCOP. Fecioara

Lista lucrurilor care le enerveaza pe femeile din zodia Fecioara este mai lunga: dezordinea, mizeria, lipsa punctualitatii, copiii razgaiati, parfumurile ieftine, vasele murdare sau nespalate bine, presiunile celor din jur.

HOROSCOP. Balanta

Femeile Balanta iubesc hainele moderne, frumoase si curate. Ce nu se inscrie aici, le supara, le deranjeaza. Asa cum arata si denumirea zodiei, ceea ce este echilibrat, le este pe plac, dar ce inclina catre murdarie, incultura, incorectitudine, le enerveaza pe Balante.

HOROSCOP. Scorpion

Cel mai mult le enerveaza critica celor din jur. Nu suporta sa fie certati su sa li se faca reprosuri toata ziua. Nu iubesc nici tradarea, oamenii slabi sau pe cei mincinosi, scrie cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close