Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce nu tolerează zodiile? Încearcă să nu-i superi

HOROSCOP. Ce nu tolerează zodiile? Încearcă să nu-i superi

HOROSCOP. Ce nu tolerează zodiile? Încearcă să nu-i superi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Dec 2018   •   16:05

HOROSCOP. Toleranța depinde de foarte mulți factori și diferă de la persoană la persoană. Cu toții avem limitele noastre, iar atunci când sunt întrecute, lucrurile s-ar putea să iasă puțin de sub control. Află din următorul articol ce nu tolerează zodiile!

HOROSCOP. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec nu suportă ca cineva să încerce să îi controleze. Ei sunt propriii lor stăpâni și nu ar permite nimănui să le dicteze acțiunile sau să le interzică ceva. Independența este cuvântul ce caracterizează cel mai bine un Berbec.

HOROSCOP. Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurii își plănuiesc temeinic ceea ce au de făcut și le place ca totul să fie bine pus la punct. Nativii din această zodie nu tolerează oamenii care încearcă să forțeze lucrurile și să le perturbe drumul lor spre succes. Pentru ei, răbdarea este cheia reușitei.

HOROSCOP. Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii nu pot tolera persoanele care nu au nimic de oferit. Nativii din această zodie sunt însetați de cunoaștere și preferă să aibă în jurul lor persoane care să îi ajute să se dezvolte, nu să stagneze.

HOROSCOP. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt destul de vulnerabili și nu fac față criticii. Nativii din această zodie își arată cu greu sentimentele și sunt destul de introvertiți, iar atunci când cei din jur nu le adresează tocmai cuvinte de laudă, starea lor se va înrăutăți.

HOROSCOP. Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu urăsc ca cineva să le ia locul din lumina reflectoarelor. Când se întâmplă acest lucru, Leul se va folosi de toate resursele pe care le are la dispoziție pentru a demonstra cine este cu adevărat „regele junglei”.

HOROSCOP. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară nu tolerează dezordinea și lipsa de organizare. Aceștia sunt perfecționiști și își doresc ca toate lucrurile să se întâmple exact așa cum și-au propus, iar persoanele care le sunt alături trebuie să se conformeze cu principiile Fecioarelor.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close