Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce șanse ai să devii miliardar, în funcție de zodie

HOROSCOP. Ce șanse ai să devii miliardar, în funcție de zodie

HOROSCOP. Ce șanse ai să devii miliardar, în funcție de zodie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
26 Feb 2019   •   16:24

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Acest barbat dispune de o imaginatie uimitoare însa are nevoie de putin sprijin pentru a-si transforma ideile în afaceri de miliarde. În plus, este un mare norocos si sansele de a câstiga un mare premiu în bani sunt destul de ridicate.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În cazul barbatilor nascuti sub semnul Racului, norocul nu este tocmai de partea lor când vine vorba de bani. Asta pentru ca nativii acestei zodii nu sunt mari iubitori de câstig sau avere. Pentru ei, familia si prietenii ocupa primul loc. Banii sunt doar pentru a face bucurii celor dragi.

Leu (23 iulie - 22 august)

Succesul este unul dintre darurile pe care astrele le-au pregatit pentru nativii din Leu. Si nu doar pe plan profesional. În plus, spiritul competitiv îi va plasa printre cei mai bogati barbati.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatii nascuti în aceasta zodie sunt caracterizati de pasiune pentru munca, disciplina si chibzuinta. Chiar daca nu sunt firi foarte norocoase, aceste calitati le vor oferi sansa de a strânge averi frumoase. Au nevoie doar de optimism si iubirea celei dragi.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Daca va începe o afacere care tine de comert, succesul este garantat. Si asta datorita abilitatii de a vinde orice, oricui, oriunde. Daca are parte si de un strop de noroc, va deveni bogat înainte sa împlineasca vârsta de 40 de ani.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Firi extrem de norocoase, nativii acestei zodii au sanse mari sa ajunga extrem de bogati. Un foarte bun exemplu este Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, care este nascut în aceasta zodie.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru acest barbat, banii nu aduc fericirea. Si din acest motiv nici nu va aduna averi fabuloase. Va câstiga bani pe masura muncii depuse si nu va suferi de lipsuri.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Acesti barbati traiesc pentru a face bani si pentru a obtine succesul în cariera sau afaceri. Iar daca vor ajunge într-o zi miliardari, asta va fi numai pentru ca au muncit extrem de mult.

Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)

Intuitia si puterea de convingere îl vor ajuta sa-si transforme ideile în multi bani. Îi place sa comunice cu oamenii si le întelege perfect dorintele, calitati care îi pot aduce succesul în afaceri.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Barbatul Pesti traieste pentru bani. Si cu putin noroc, va reusi sa-i si aiba. Cele mai multe sanse de a se îmbogati i le aduc afacerile imobiliare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Are tot ce-i trebuie sa devina bogat. Important este sa-si doreasca suficient de mult. Are idei originale de afaceri. Tot ce-i mai lipseste este sprijinul si ambitia pentru a începe o afacere.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Reprezinta unul dintre cele mai materialiste semne zodiacale. Barbatul Taur iubeste luxul si îsi petrece timpul cautând noi si noi oportunitati pentru a câstiga bani. Într-o zi toate aceste gânduri poate chiar vor da roade.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close