Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cei mai răi bărbați după zodie. Capricornii vor supunere, Scorpionii iubesc doar puterea

HOROSCOP. Cei mai răi bărbați după zodie. Capricornii vor supunere, Scorpionii iubesc doar puterea

HOROSCOP. Cei mai răi bărbați după zodie. Capricornii vor supunere, Scorpionii iubesc doar puterea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Oct 2018   •   16:15

HOROSCOP. Dupa ce femeile au fost puse „la zid” in functie de zodie, a venit randul barbatilor sa fie catalogati dupa felul in care astrele le influenteaza personalitatea si caracterul.

HOROSCOP. Indragostit de propria-i persoana, barbatul Pesti a invatat de timpuriu sa se strecoare in patul si-n inimile femeilor, pe care le raneste uneori doar sa-si ascuta dintii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro. Este un mincinos innascut cu tendinte auto-distructive si alcoolice. Unii dintre ei incep sa munceasca destul de devreme in viata, dar ideea altor barbati de a face avere e centrata pe a castiga la loto. Are o mie de fete si traieste intr-o lume fantezista. E intotdeauna victima, indiferent de circumstante. Pe de alta parte, barbatul Pesti este extrem de romantic si are un farmec hipnotic. Este intuitiv, intelegator si milos. În general, fiecare semn zodiacal are ceva unic asa cum fiecare persoana este unica in felul sau si atrage reprezentantii sexului opus.

HOROSCOP. Nu ii acorda foarte multa atentie femeii de langa el, pe care va incerca sa o controleze in cele mai mici detalii. O sa ii aleaga hainele si prietenii si o sa ii critice parerile. E foarte bine ancorat in fixismele si prejudecatile lui si nu se schimba cu una, cu doua. Gelos, posesiv obsesiv si razbunator, se va folosi de orice detaliu din trecut impotriva ta. Totusi, barbatul Taur este rabdator, prudent si perseverent. Are un farmec timid si nevoi simple, precum un camin, o femeie buna si copii. Este un adevarat maratonist in pat.

HOROSCOP. In capul lui, femeia trebuie sa fie supusa, asa ca o sa-si arate foarte rar sentimentele fata de consoarta. Are o atitudine rigida in dragoste ca si in toate celelalte aspecte ale vietii. E condescendent, orb si surd la sentimentele oricui altcuiva in afara de el si o sa ajunga in varf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone. Cu toate acestea, barbatul Capricorn este puternic si de nadejde. Desi timid, se poarta ca un gentleman si probabil ca are afacerea lui personala, este foarte manierat si pare putin demodat. Se imbraca impecabil indiferent de venituri.

HOROSCOP. Un afemeiat cu limba dulce, barbatul Gemeni este innebunit dupa petreceri si se afla in permanenta in cautarea urmatoarei victime. E rece si calculat, arivist si gata sa ceara o femeie in casatorie la prima intalnire daca adulmeca bani. Adevarata si singura lui pasiune este sa fie distrat de cineva si nu e persoana potrivita pentru o relatie serioasa. Adora sa umileasca oamenii, dar nu oricum, ci cu spectatori. Barbatul nascut sub semnul Gemenilor are insa un farmec aparte. Este irezistibil, haios, independent si un povestitor desavarsit.

HOROSCOP. Viata alaturi de el este ca atunci cand esti impins in mijlocul soselei aglomerate, desi nu voiai sa o traversezi. Are o atitudine superioara si planuri pentru imbunatatirea oricarui lucru in afara de purtarea lui. Cand vine vorba de gasit nod in papura, e nemilos. Talentul lui de conversatie consta intr-o lunga serie de critici adresate intregii audiente. Nu ii plac confruntarile si sa fie contrazis. Nevrotic, vesnic nemultumit si egoist, scenele emotionale il panicheaza pentru ca se teme sa nu piarda controlul. Nu este romantic. Totusi, nativul Fecioara este credincios, atent si bun in situatii de criza. Este, de asemenea, punctual, constiincios, bland si loial.

HOROSCOP. Egoist si greu de tinut in frau, barbatul Scorpion traieste pentru putere si control. E gelos, posesiv, manipulator, sarcastic si comunica prin amenintari. Razbunator si secretos, nativul acestei zodii poate fi foarte afemeiat si, in cazul in care este prins, melodramatic – face orice pentru a fi iertat, mai putin sa se schimbe. Cu toate acestea, barbatul Scorpion este foarte idealist, pasional si sarmant. Este bun la adus bani in casa si are succes in afaceri.

Mai multe pe cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close