Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele 5 zodii care nu suportă adevărul spus în față

HOROSCOP. Cele 5 zodii care nu suportă adevărul spus în față

HOROSCOP. Cele 5 zodii care nu suportă adevărul spus în față
08 Feb 2019   •   07:20

În teorie, spunem despre noi că preferăm adevărul în cea mai pură formă a sa în detrimentul unei minciuni plăcute. Adevărul eliberează, însă de cele mai multe ori rănește mai tare decât îți poți imagina. 

La nivel ideatic, pare un aspect normal al unei gândiri sănătoase și care ar trebui să fie prioritar în orice situație. Altfel stau lucrurile însă în realitate când ne ferim de cele mai multe ori de adevărul crud spus franc în față de ceilalți. Unora le este foarte ușor să audă adevărul spus în față, alții în schimb nu acceptă ușor și necesită să fie menajați atunci când sunt pe cale să afle ceva ce nu va fi tomcai pe placul lor. 

Conform astrologiei, există 5 semne zodiacale care nu suportă deloc adevărul spus în față. Nativii Berbec, Taur, Fecioară, Balanță, Săgetător sunt cunoscuți pentru dificultatea cu care aceștia primesc un adevăr din partea celorlalți. 

  1. Berbec. Nativii Berbec sunt cunoscuți prin prisma personalității puternice și a egoului exagerat. Din cauza faptului că sunt egoiști, independenți și predind tutror din jur să gândească ce gândeasc ei, aceștia acceptă foarte greu o critică fie ea constructivă sau depreciativă. În aceste situații, să spui adevărul despre un lucru în față unui berbec devine o sarcină extrem de dificilă.
  2. Taur. Acestor nativi le este cunoscută superioritatea pe care o expun cu fiecare ocazie, lăcomia și faptul că sunt materialiști. 

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close