Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în luna august

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în luna august

25 Iul 2018   •   17:16
HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii în luna august
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Luna august se anunță extrem de dificilă pentru anumite zodii, cărora pare că nu le iese mai nimic. Iată care sunt acestea:

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Taur

Nativii Taur sunt foarte naivi. Chiar dacă știu acest lucru,ei consideră că sunt ghinioniști și că nimic nu le iese așa cum vor ei. Problema lor este că au încredere în oricine și cred tot ce li se spune. De aceea,în această lună,nu trebuie să te mai lași impresionat și să dai bani de fiecare dată când cineva îți va cere. În plus,de multe ori va apărea fustrarea și nu vei mai ști cum să reacţionezi. Câteodată,omul îți mai face ghinion și cu mâna sa.

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Gemeni

Norocul la bani nu prea se simte la Gemeni,de aceea spun mereu că sunt ghinioniști. Dar ei nu sunt dezamăgiți de acest lucru,de aceea nu așteaptă prea multe de la viață. În plus,nativii Gemeni cred că dacă nu faci eforturi în viață,nu poți primi nimic pe gratis. Ei sunt pe principiul:”muncește și vei avea”. Totodată,în cazul în care persoanele care sunt născute sub acest semn vor să-și cumpere proprietăți,trebuie să fie foarte atente dacă nu vor să fie înșelate. În această perioadă,trebuie să fie atenți la cheltuieli și să nu se implice în datorii.

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății și să programeze un consult medical. În plus,ar trebui să se decidă că este timpul să țină dietă și să fie foarte precauţi cu privire la igiena produselor alimentare. Iar pentru tratarea problemelor intestinale și pulmonare,Capricornii trebuie să bea mai multe ceaiuri medicinale. Totodată,femeile trebuie să fie atente deoarece sunt predispuse la probleme ginecologice. Este un moment bun să investească bani în proiecte noi,dar să evite orice investiție speculativă,sau profitul se va încheia cu pierderi financiare majore.

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Scorpion

La nativii acestei zodii,ghinionul este în casa Iubirii,de aceea Scorpionii care au în acest moment o relație,trebuie să fie răbdători cu partenerul/partenera. În plus,cei care sunt căsătoriți ar trebui să se țină departe de ispită,sau se vor confrunta cu o despărțire. Pentru unii,acest lucru poate fi considerat ghinion. Totodată,trebuie să fie atenți la relația de cuplu,și să evite conflictele,mai ales în lunile septembrie și noiembrie.

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018.Fecioară

Persoanele născute sub acest semn astral sunt pline de sentimente romantice şi foarte pasionale. Sunt mereu în căutarea dragostei,de aceea,cred că sunt ghinioniștii din zodiac atunci când nu-şi găsesc jumătatea. Cei care sunt căsătoriți trebuie să fie atenți la relația lor și să stea departe de tentațiile extraconjugale. Totodată,cei care muncesc din greu,vor avea o șansa de a obține o promovare. Dar,cu toate acestea,trebuie să fie foarte atenți la oamenii din jur și să evite atacurile de la cei invidioși.

HOROSCOP LUNA AUGUST 2018. Balanţă  

Se pare că ghinionul nu stă în casa banilor la nativii Balanţă. Chiar dacă în celelalte lucruri cred că au ghinion,nu este așa. Ei au mereu mai multe șanse de a câștiga bani din diferite surse,noroc pe care foarte puține zodii îl au. Totodată,neplăcerile privind relațiile încep să dispară și să apară tot mai multe oportunități interesante. Încetul cu încetul,ghinionul lori se va transforma în noroc, scrie clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close