Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai nepotrivite perechi de zodii: Decât împreună mai bine singuri

HOROSCOP. Cele mai nepotrivite perechi de zodii: Decât împreună mai bine singuri

HOROSCOP. Cele mai nepotrivite perechi de zodii: Decât împreună mai bine singuri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Sep 2018   •   23:20

HOROSCOP. Dacă unii nativi caută stabilitate şi conexiune constantă, există şi persoane care fug de responsabilitate sau implicare. Există perechi de zodii care, indiferent de câte compromisuri vor face, nu vor rezista în timp.

HOROSCOP. Capricorn şi Săgetător

Două persoane din lumi total paralele. Capricornul va fi cu uşurinţă dezamăgit de nativul Săgetător care nu îi va putea oferi dragostea de care el are nevoie. Deşi spune că nu are nevoie de dovezi de iubire, Capricornul pune mare accent pe gesturi tandre şi complimente, scrie yourtango.com.

HOROSCOP.  Peşti şi Leu

Leul este dispus să se dedice 110% atunci când se implică într-o relaţie, dar nu poate tolera niciun semn de pesimism sau victimizare din partea partenerului său. Cu alte cuvinte, o relaţie cu un nativ Peşti se va termina foarte repede.

HOROSCOP.  Vărsător şi Taur

Vărsătorul este un semn care se străduieşte întotdeauna să-şi păstreze libertatea. Acesta este motivul pentru care un partener Taur este cea mai rea alegere posibilă. Taurii caută stabilitate şi conexiune constantă.

HOROSCOP. Balanţă şi Scorpion

Balanţa caută iubire pe termen lung, angajament, pace şi loialitate, pe când Scorpionul nu poate oferi niciunul din aceste lucruri, deoarece este extrem de pesimist, nu îi place responsabilitatea şi iubeşte prea mult libertatea, scrie Adevarul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close