Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!

HOROSCOP. Cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!

HOROSCOP. Cele mai seducătoare femei ale zodiacului. Sunt de-a dreptul irezistibile!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2019   •   11:55

HOROSCOP. Iată un top 5 al celor mai mai seducătoare femei din horoscop, nimeni nu are nicio şansă în faţa lor, pot face tot ce îşi doresc! 

HOROSCOP. 5. Gemeni

Nativele din Gemeni sunt în căutarea partenerului ideal și a experienței sexuale perfecte. De aceea, ele se vor folosi de toate metodele și de stimulari vizuale, auditive și tactile pentru a-și înnebuni "victimele". Conștiente de șarmul lor irezistibil, se arată spontane și mereu gata de acțiune, ceea ce îi înnebunește pe domni.

HOROSCOP. 4. Scorpion

La început, nativa din Scorpion o face pe inabordabila. Apoi, se înconjoară de o aura de mister, care o ajută să trezească interesul partenerului, pentru că, în cele din urmă, să flirteze și să seducă folosindu-se de orice armă. Ea adoră provocările și o va face pe "victima" ei să treacă prin senzații nebănuite.

HOROSCOP. 3. Rac

Nativele din Rac adoră să își facă partenerii să se simtă doriți. Ele mizează pe atenție și le oferă celor pe care îi ochesc emoții intense. Cu ajutorul declarațiilor sincere și a limbajului corporal, se transformă într-un adevărat drog în față "victimelor", fără de care acestea nu pot merge mai departe.

HOROSCOP. 2. Capricorn

Nativele din Capricorn nu sunt genul care se "joacă" atunci când vine vorba de iubire și relații. Ele preferă să dea din prima de înțeles care sunt adevăratele lor intenții și adoră să flirteze cu stil cu potențialii lor parteneri. Intră în jocul seducției conștiente de șarmul pe care îl dețin, fără să apeleze la vulgaritati.

HOROSCOP. 1. Fecioara

Fecioarele sunt şarmante, perfecționiste, inteligente și extrem de seducătoare. Ele caută perfecțiunea în iubire și se folosesc de toate atuurile pentru a reuși: sunt maestre în conversație și reușesc să înnebunească prin vorbe, dar și prin priviri, scrie cereschoroscop.com.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close