Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP CHINEZESC 2020, cu astrologul Nelu Vicleanu. Tigrii au multe oportunități de a face bani, Dragonii vor deschide toate ușile

HOROSCOP CHINEZESC 2020, cu astrologul Nelu Vicleanu. Tigrii au multe oportunități de a face bani, Dragonii vor deschide toate ușile

Astrologul Nelu Vicleanu a prezentat la Antena 3 previziunile horoscopului chinezesc pentru anul 2020.

HOROSCOP CHINEZESC 2020, cu astrologul Nelu Vicleanu. Tigrii au multe oportunități de a face bani, Dragonii vor deschide toate ușile
31 Dec 2019   •   22:11

ȘOBOLAN: Este un an foarte agitat, cu modificări drastice în toate domeniile vieții, planurile nu sunt respectate, trebuie să fim pregătiți mental pentru schimbare, dacă suntem nativi Șobolan.

BIVOL: Va avea un an mult mai bun, cu efecte pozitive asupra întregii sale vieți. În carieră își va îndeplini obiectivele, își va crește sfera de influență. Bogăția îi va crește exponențial, poate să achiziționeze active de mare calitate sau cu un potențial ridicat.

TIGRU: Vor avea multe oportunități de călătorie și de a face bani. Partea negativă: stelele nefavorabile le aduc un sentiment de singurătate și izolare.

IEPURE: Relațiile sunt tema acestui an. Aproape toate stelele și cele de bun augur și cele nefavorabile afectează relațiile într-un fel sau altul. Cei singuri au mari șanse să-și găsească partenerul potrivit.

DRAGON: Cariera Dragonului are o evoluție deosebită, poate să promoveze. I se deschid toate ușile, însă trebuie să dezvolte foarte mult comunicarea cu cei din jur pentru că se poate confrunta cu trădarea.

ȘARPE: Cariera Șarpelui este favorizată, are șanse de promovare. Trebuie însă se preocupe de sănătate.

CAL: Au un an al schimbărilor - al locuinței, orașului, job-ului. Întâmpină foarte multe dificultăți și are nevoie de răbdare. Nu trebuie să-și seteze obiective prea mari. Dacă este singur îi va fi dificil să-și găsească perechea.

CAPRĂ: Poate obține rezultate desosebite în carieră. În prima parte a anului poate să construiască o bază solidă, dar rezultatele le va culege în toamnă. Va trebui să investească în proprietăți, în terenuri. Relațiile sunt foarte favorizate.

MAIMUȚA: Un an cu suișuri și coborâșuri, în care i se testează rezistența în viață. Perseverența și răbdarea o va ajuta să se descurce. Au oportunități în carieră, dar pot cădea victime ale trădării și invidiei. Vor trebui să aibă grijă la comunicarea cu colegii și superiorii.

COCOȘ: Un an mai lin, în care construiește relații pe termen lung. Înregistrează un progres pe plan profesional. Averea este la un nivel mediu, dar primește vești bune în planul dragostei.

CÂINE: Stelele pozitive sunt puternice și pot estompa aspectul negativ al stelelor mai puțin bune. Cariera este marcată de trădări, dar te pot salva oamenii influenți. În ceea ce privește bogăția, este un an cu un drum mai denivelat. Trebuie să eviți investițiile cu un grad mai mare de risc. Pot cădea în depresie.

MISTREȚ: Au un an grozav în ceea ce privește bogăția și învățarea. În această zodie zboară o stea a inteligenței și a prosperității. Succes deosebit în carieră, pot lua și slujbe cu jumătate de normă, se înțeleg foarte bine cu superiorii și colegii.

×
Subiecte în articol: Nelu Vileanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close