Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP chinezesc pentru final de decembrie 2019. Șobolanii își mențin mintea deschisă, Tigrii evită să privească spre trecut

HOROSCOP chinezesc pentru final de decembrie 2019. Șobolanii își mențin mintea deschisă, Tigrii evită să privească spre trecut

HOROSCOP chinezesc pentru final de decembrie 2019. Șobolanii își mențin mintea deschisă, Tigrii evită să privească spre trecut
25 Dec 2019   •   18:15

HOROSCOP. Iata zodiacul chinezesc pentru finalul lunii decembrie din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. 

HOROSCOP Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

HOROSCOP Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. 

HOROSCOP ȘOBOLAN

HOROSCOP Mentine o minte deschisa cand vine vorba de intentiile ascunse ale oamenilor din jurul tau pe care trebuie sa le decodezi. Singura persoana pe care te poti baza total sa vada lucrurile la fel ca tine esti doar tu. Urmeaza-ti propria cale. Dupa mijlocul saptamanii, vei avea multe de facut atat acasa cat si la munca. Este important insa sa nu neglijezi o anumita persoana speciala pentru inima ta.

HOROSCOP BIVOL

HOROSCOP Daca astepti anumite vesti despre o proprietate, un job sau chiar o relatie, ai rabdare. Faptul ca sari in sus si in jos si tropai in ritm accelerat nu va face ca lucrurile sa se intample mai repede. Daca primesti vesti negative, nu dispera, pentru ca sunt energii pamantesti extrem de pozitive ce vin in orbita ta ce te vor ajuta sa asezi lucrurile bine si sa mergi mai departe. Bucura-te de weekend neaparat.

HOROSCOP TIGRU

HOROSCOP Acum nu este timpul de a privi inapoi spre trecut. Poate candva ceva a fost important, dar acum a trecut. Ceea ce conteaza este clipa de acum si doar in aceasta clipa prezenta trebuie sa te dezvolti pozitiv. Saptamana va fi buna ca sa faci pasi afirmativi la munca sau in business. Nu te teme sa scoti in evidenta ca tu esti persoana care obtine rezultate.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close