Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cinci zodii care evită confruntările de fiecare dată

HOROSCOP. Cinci zodii care evită confruntările de fiecare dată

HOROSCOP. Cinci zodii care evită confruntările de fiecare dată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   16:42

HOROSCOP. Cinci zodii care evita confruntările de fiecare dată.

HOROSCOP Balanță

Balanțele tind să țină o mulțime de sentimente pentru ele, până când ajung în punctul în care explodează. Persoanele aflate sub acest semn zodiacale preferă să fie neutre și calme, dacă nu este vorba de ceva ce le pasionează. 

HOROSCOP Rac

Persoanele aflate sub aceste semne zodiacale își amintesc totul. Își amintesc ce s-a întâmplat ultima dată când au fost forțate să facă față unei confruntări și cum le-a făcut să se simtă, motiv pentru care nu doresc să repete experiența.

HOROSCOP Fecioară

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal nu se tem de confruntări, ci doar că nu se gândesc niciodată la ele. Fecioarele sunt mai predispuse la a găsi o soluție problemei decât să confrunte pe cineva pe această temă. 

HOROSCOP Săgetător

Săgetătorii pot să vorbească cu oricine despre orice, atâta timp cât nu le cauzează stres sau anxietate. Nu fac față bine presiunii și preferă să evite confruntările care ar putea să le provoace stres. 

HOROSCOP Pești

Peștii nu sunt de acord cu confruntările. Se simt ca niște copii neajutorați când cineva țipă la ei. Peștii nu au nicio idee legată de lucrurile pe care ar trebui să le spună și nu știu cum să elimine toată energia negativă venită din confruntări. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii confruntari Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close