Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cinci zodii obsedate de curățenie

HOROSCOP. Cinci zodii obsedate de curățenie

HOROSCOP. Cinci zodii obsedate de curățenie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
15 Mar 2019   •   16:24

Obsesia pentru curatenie este o boala, ar spune unii. Facem curatenie in stilul nostru si conform nevoilor noastre. O persoana curata are anumite norme de igiena, depinde de felul cum suntem crescuti si de personalitatea noastra.

Cel mai greu este atunci cand mai multi oameni convietuiesc la un loc si fiecare strange dupa sine sau nu. Se pot isca adevarate certuri.

Gemeni

Educatia primita de acasa i-a invatat pe gemeni ca fiecare lucru are locul sau si curatenia trebuie facuta zilnic. De aici pana la obsesie nu e cale lunga pentru ei. Daca cineva le bea din cana se supara pe motivul ca nu e igienic.

Dulapul Gemenilor este ca o farmacie, hainele sunt asezate in perfecta ordine, pe culori, sosetele calcate si puse separat si nu vei observa vreun fir de praf in toata casa. Gemenii nu pot imparti un apartament cu cineva, chiar daca persoana respectiva este curata si ordonata. Au impresia ca felul in care fac ei curatenie este unic si cel mai bun.

Rac

Racii, in special femeile rac au avut probabil o copilarie marcata de tipetele mamei care le certa de fiecare data cand isi murdareau rochita. Sa intri incaltat in casa unui Rac este cea mai mare forma de nepolitete. Ai grija sa nu aduci copii in vizita unui nativ in aceasta zodie, nu il va scapa din ochi de frica sa nu se urce cu picioarele pe canapea sau sa sparga ceva. Ei nu dau petreceri in casa de teama sa nu zgarie parchetul.

Fecioara

Dupa o zi grea de munca, Fecioarele abia asteapta sa se intoarca acasa pentru a face curatenie. Se relaxeaza cand spala vasele si cand dau cu mopul. Dupa ce pleaca musafirii, isi aerisesc casa si sterg pe jos. Spala fiecare aliment pe care il cumpara si sunt frustrati ca nu pot spala si painea. Nativii Fecioara isi cearta copiii ca dorm cu sosetele in picioare.

Scorpion

Scorpionii sunt cei mai obsedati de curatenie din zodiac. Cauta mizeria si acolo unde nu e si isi doresc sa investeasca mai mult timp in dezinfectarea casei. Se supara foarte tare cand familia nu ii ajuta la treburile casei. Cand partenerul de viata ajunge acasa dupa o zi grea de munca, femeile scorpion ii trimit cu forta la dus, iar abia dupa le dau de mancare. Scorpionii au darul de a enerva pe toata lumea cu crezurile lor despre curatenie.

Varsator

Daca ai parte de un barbat Varsator, atunci te numeri printre femeile norocoase. Sunt ordonati si curati, spala vasele dupa cina si gatesc grozav, fara a exagera cu nimic. In schimb, femeile varsator ar fi in stare sa dezinfecteze clantele usilor inainte sa intre intr-o incapere.

Sunt cicalitoare cand vine vorba de curatenie si nu isi termina discursul decat dupa ce iti dai picioarele jos de pe masa. Sa nu indraznesti sa porti o haina sifonata in prezenta Varsatorilor, isi vor face o impresie proasta. Ar fi in stare sa se izoleze de lume pentru a se mentine fara microbi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close