Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la bani. Unde se află axa destinului

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la bani. Unde se află axa destinului

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați astrologi din România. Previziunile acesteia s-au împlinit mai mereu și din acest motiv, milioane de români sunt interesați să citească horoscopul pe care aceasta îl prezintă.

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la bani. Unde se află axa destinului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Iun 2020   •   16:35

Cristina Demtrescu a prevăzut că în luna aprilie urma ar să se întâmple ceva neplăcut la scară mondială și că ar urma să începem să ne revenim în a doua jumătate a lunii mai. 

„Mă aștept să ieșim din situație pe la jumătatea lunii mai. Sunt câteva planete grele care stau una peste alta și schimbă lucrurile. Eradicarea eradicărilor începe în 2021 și se încheie în 2022 în decembrie. Probabil se vor face multe de aici înainte”, a explicat Cristina Demetrescu la Teo Show, acum ceva timp.

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la bani

La începutul anului 2020, Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru întregul an și a atras atenția că una dintre zodii trebuie să aibă mare grijă la bani. Este vorba despre Săgătător.

"Revin puțin la 2019 doar ca să vă reamintesc că această casa astrologică a funcționat foarte greoi cu un Saturn blocat pe Nodul Sud Karmic. Unii poate ați avut blocaje, alții ați avut pierderi sau alții ați reușit să realizați cu Jupiter ce v-ați propus, dar pe muchie, cu chin și cu calcule infinite. Deblocarea lui Saturn, care în 2020 oricum va părăsi această casă a banilor și concomitent intrarea lui Jupiter, creează evident, anumite avantaje Săgetătorilor. 

Saturn iese între 23 martie și 2 iulie, apoi va reintra din 17 decembrie pentru următorii doi ani și jumatate, în zodia Vărsător. Restul de luni cât stă Saturn aici, pe zodie și casa de pământ, încă va trebui să fiți atenți, să faceți socoteli, să dați dovadă de înțelepciune, să nu vă hazardați în cheltuieli și investiții, căci Saturn aduce o serie de responsabilități și poveri financiare, când ziceți că ați scăpat de ele.

Sigur că Jupiter ajută, însă ajută prin muncă, prin efort, prin organizare. Ce este mai important de știut, dacă în 2019 ați făcut o investiție și ceva din structura vieții voastre s-a schimbat, iar acum există ceva datorii de achitat, pregătiți-vă să renunțați la câteva tabieturi costisitoare cu care v-ați obișnuit până acum, tocmai pentru a vă adapta noului stil, pe care vi l-ați dorit atât de mult. Presiunea este foarte mare, cu atât mai mult cu cât axa Destinului este și ea aici, pe axa finanțelor", a scris Cristina Demtrescu.

×
Subiecte în articol: zodii cristina demtrescu Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close