Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 29 decembrie 2019. Berbecii se înțeleg de minune cu șefii, Leii trebuie să fie atenți la dulciuri

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 29 decembrie 2019. Berbecii se înțeleg de minune cu șefii, Leii trebuie să fie atenți la dulciuri

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 29 decembrie 2019. Berbecii se înțeleg de minune cu șefii, Leii trebuie să fie atenți la dulciuri
21 Dec 2019   •   10:39

HOROSCOP BERBEC Va intelegeti de minune cu sefii, care vor fi rezonabili si s-ar putea sa va ajute sau sa va promoveze. Pe plan personal s-ar putea sa incepeti o noua poveste romantica de dragoste cu cineva mai in varsta sau intr-o functie de conducere.

HOROSCOP TAUR Sunteti condusi de o dorinta arzatoare de a vedea locuri frumoase, in special expozitii de arta, cladiri superbe si biblioteci. Faceti cunostinta cu cineva dintr-o alta cultura sau dintr-o tara diferita.

HOROSCOP GEMENI Incepeti saptamana cu o veste grozava. Veti atrage bani, favoruri si cadouri de la ceilalti. Posibil ca beneficiul dumneavoastra sa vina indirect printr-un partener. Este si un moment excelent pentru a solicita un imprumut consistent.

HOROSCOP RAC Diplomatia, farmecul si sentimentele calde vor patrunde in relatiile dumneavoastra de dragoste, cu partenerii, cu colegii si chiar cu dusmanii. In aceste zile va veti exprima mult mai usor afectiunea fata de ceilalti.

HOROSCOP LEU Saptamana aceasta atentia va este captata de animalul de companie de acasa. Va veti ocupa mai mult de acesta si veti fi fericiti. Sanatatea este multumitoare si nimeni nu va convinge sa nu abuzati de ceea ce va place. Atentie la dulciuri!

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close