Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodie

HOROSCOP. Cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodie

HOROSCOP. Cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Feb 2019   •   18:20

HOROSCOP. Uneori întâlnești o persoană și indiferent de situație, nu poți să o placi. Nu se face chimia. Apoi, sunt situațiile astea în care e dragoste la prima vedere, atât de puternică încât devine oarecum straniu și amuzant, uneori observați amândoi asta. Potrivit zodiacului, unii suntem făcuți să fim doar prieteni… sau mai mult. Deci, iată cu cine spune semnul tău zodiacal că ești compatibil!

HOROSCOP. BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)

Dacă îți vei găsi o persoană în zodia Gemeni, vei fi foarte fericit. S-ar putea să te gândești că este doar o aventură „între semnele focului”, dar nu, se pare că te potrivești de minune cu Gemenii. Următorul la rând ar fi alt membru al focului, Leul, apoi Săgetătorul și în cele din urmă, Vărsătorul. Cine s-ar fi gândit? Toată lumea te iubește, Berbecule!

HOROSCOP. TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)

O să descoperi că cel mai bine petrecut timp este acela alături de persoane cu semnul zodiacal în Rac sau Fecioară, urmate de Capricorn și Pești. Acestea au un efect calmator asupra ta, Taurule, și chiar dacă îți place să te contrazici în cazul ăsta doar de dragul de a face asta, atragi aceste zodii pentru că descoperi la ele gusturi și reacții similare.

HOROSCOP. GEMENI (21 Mai – 20 Iunie)

Gemeni, cei care chiar vor intimitate cu cineva în care au încredere, de cele mai multe ori își găsesc parteneri în cei născuți sub semnul Berbecului, Leului, Balanței sau Vărsătorului. Ai „acel ceva” ce pare să atragă aceste persoane foarte tare. Îți oferă ce cauți și te acceptă așa cum ești.

HOROSCOP. RAC (21 Iunie – 22 Iulie)

Ești foarte atent cui îi spui prieten sau iubit și în nouă din zece dăți ești atras de persoane născute sub semnul Taurului, Fecioarei, Scorpionului și, bineînțeles, Peștior. Peștii se încadrează cel mai tare în preferințele tale și, de cele mai multe ori, Racii se îndrăgostesc iremediabil de Pești și invers.

HOROSCOP. LEU (23 Iulie – 22 August)

Nu te prea obosești cu semnele „slabe”, nu-i așa? Direct din panteonul focului și puterii, îți dorești compania Berbecului sau Săgetătorului. Partea ta sensibilă se potrivește perfect cu natura bună a Balanței și Gemenilor. De asemenea, cei mai buni prieteni ai tăi sunt Leii.

HOROSCOP. FECIOARĂ (23 August – 22 Septembrie)

Fecioara are nevoie de oameni care își trăiesc viața aproape la fel ca ea, având în vedere că este destul de meticuloasă. Nu e un lucru acceptat de toată lumea, însă există anumite zodii care empatizează cu natura Fecioarei. De fapt, sunt complementare. Cele mai compatibile zodii cu Fecioara sunt: Taurul, Racul, Scorpionul și Capricornul.

Mai multe aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close