Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Cristina Demetrescu. Capricornii au asupra lor toată presiunea planetelor grele, Taurii au probleme de sănătate

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Capricornii au asupra lor toată presiunea planetelor grele, Taurii au probleme de sănătate

Vom avea o zonă intensă din punct de vedere astral în perioada care urmează, pentru că Marte a intrat pe 29 iunie în zodia Berbec şi apar lucruri noi, care încep, iar Luna neagră ar putea să determine anumite începuturi proaste. Spre exemplu, în această perioadă sunt anumite tensiuni pe karma de agresivitate, adică lucrurile merg înainte, dar oamenii trebuie să fie foarte atenţi la detalii, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Capricornii au asupra lor toată presiunea planetelor grele, Taurii au probleme de sănătate
de Denisa Nedelcu    |    11 Iul 2020   •   23:00

Berbecii să-şi calculeze foarte bine proiectele

Berbec - orice proiect îşi propune, fie că e vorba de o şcoală sau casă ori o persoană dragă, el trebuie să se pună în mişcare, pentru că intră într-un proiect de cel puţin şapte luni de zile. Sunt Berbeci care vor avea ceva de făcut şi nu se vor linişti până când nu se va termina acest lucru, poate undeva în iarnă. Dar să se ţină de aceste provocări, pentru că spre ei vin tensiuni şi de la casă, şi de la familie, şi de carieră. Cumva, aceste tensiuni nu lasă pe nimeni liniştit, ne bagă pe toţi în priză. 

Berbecul este omul ideilor, pe el nu poţi să-l opreşti să facă lucruri, dar sunt tensionaţi şi în priză, pentru că miza este foarte mare. Sunt momente în care se încurajează, sunt momente în care se descurajează, ei sunt oamenii planurilor scurte şi nu prea au răbdare. Dar, de data aceasta, este proiect pe termen lung şi trebuie să-l calculeze foarte bine.

Taurii, posibile probleme de sănătate

Taur - aceste aspecte sunt şi pe zona sănătăţii, spre exemplu pot să fie blocaţi în a călători din cauza unor probleme de sănătate. El trebuie să fie atent la ce spune, pentru că axa comunicării intră cumva în tensiune cu conflicte sau duşmani. Are nevoie să înveţe, să evolueze şi are nevoie de curaj pentru a face lucrul acesta. Tensiunile sunt de aşa natură, încât nu trebuie să descurajeze pe nimeni, ci să încurajeze, dar trebuie să existe şi răbdarea necesară de a duce aceste lucruri la bun sfârşit, mai ales dacă ele se nasc undeva în interiorul omului. Atunci, te înarmezi cu răbdare şi încerci să rezişti până la sfârşitul anului şi să-ţi duci proiectele la bun sfârşit. 

El poate să facă investiţii sau să-şi facă unele cadouri mai scumpe, de exemplu un aparat de fotografiat şi să se apuce de treabă, din care ar putea să facă şi bani.

Gemenii, să se bazeze doar pe ei

Gemeni - au o incompatibilitate între zona prietenilor sau a celor pe care se bazează şi axa financiară. Adică, tot ce fac trebuie să facă singuri, pe propriile forţe şi să nu aştepte schimbări de nicăieri. Ei înşişi sunt factorul care pun în mişcare totul în momentul de faţă, deci să se bazeze numai pe ei. Nu au o protecţie foarte bună şi, în general, ce li se promite este posibil să-i dezamăgească. Pentru ei toate serviciile se plătesc, deci într-un astfel de context, pot să mute munţii din loc, dar să încerce să organizeze ei tot.

Racii intră într-un proces de schimbări majore

Rac - va intra într-un proces de schimbări majore în perioada următoare. Există tensiuni în zona carierei sau din zona şefilor ori a factorilor decidenţi apar nişte proobleme. Racul nu se simte în siguranţă din punctul acesta de vedere, pot apărea tensiuni în familie, între tată şi soţ sau o viitoare căsătorie şi părinţi. De asemenea, multe probleme în zona relaţiilor, dar şi ei sunt oameni care trebuie să se bazeze pe propriile forţe şi să gândească foarte bine că din anul 2021, lucrurile care există în acest moment în viaţa lor intră într-un proces de schimbare. 

Cu sănătatea stau bine cel puţin până în august, dar au posibilitatea de a diagnotica corect anumite lucruri, aşa încât situaţia să nu se agraveze.

Leii, blocaj de perspectivă

Leu - poate avea un blocaj de perspectivă, unii îşi fac griji legate de sănătatea lor, de locul de muncă şi chiar dacă nu văd perspectiva, asta nu înseamnă că ea nu există. Este doar un blocaj legat de ce se întâmplă în momentul de faţă cu ei şi sta ar necesita o schimbare. Se vor simţi mult mai bine după 22 iulie, când Soarele trece în zodia lor, şi din 5 august cel puţin, Mercur trecând în zodia lor îi ajută să îşi coordoneze mult mai bine ideile. 

Pentru Lei este o perioadă proastă pentru călătorii, o perioadă neinspirată pentru cei care vor să urmeze studii superioare şi s-ar putea să nu ştie în ce direcţie se duc şi să aleagă în funcţie de anumite conjuncturi şi acest blocaj spiritual care pe mulţi i-ar ajuta dacă s-ar ruga sau ar trece dincolo de pragmatism şi de ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi şi ar ridica puţin vibraţia şi ar reuşi să vadă în perspectivă.

Fecioarele au o perioadă profesională bună

Fecioară - are o perioadă bună din punct de vedere profesional, se bucură de pentru asta, dar sentimental, personal, în relaţia de iubire sau cea cu copiii, Fecioara poate lua decizii oarecum greşite. Sunt nişte aspecte de tensiune în zona banilor sau dacă vor să vândă ceva, ar trebui să nu se grăbească pentru că s-ar putea să facă investiţii proaste sau în loc să ajute fac ceva ce nu ar trebui şi asta va conduce spre risipă.

Singurul aspect puternic pentru Fecioară este cel profesional, vara ar putea să le aducă o iubire Fecioarelor singure, dar să nu mai condiţioneze lucrurile. Probabil, anul acesta va trebui să înveţe să nu mai sacrifice atţt de mult şi să se ocupe mai mult de problemele personale.

Balanţele îşi pot face planuri de viitor

Balanţă - la cele care se află în relaţii tensionate în această vară, acolo unde sunt bunuri şi proprietăţi de evaluat, de împărţit pot apărea probleme. În rest, ele au perspective bune de când destinul a intrat în zodia Gemeni, îşi pot face planuri de viitor, dacă sunt independente. 

Dacă Balanţa este dependentă şi până în momentul de faţă este legată de mâini şi de picioare de tot felul de relaţii care nu mai funcţionează, atunci urmează o toamnă complicată şi se poate ajunge şi la procese. Lucrurile nu mai pot fi descurcate, mai ales acolo unde există averi mari sau trebuie împărţite lucruri. Balanţa nu trebuie să fie împiedicată de a face schimbări doar pentru că depinde de ceva sau de cineva, există soluţii pentru absolut orice.

Scorpionii, probleme la muncă şi schimbări majore pentru următorii 3 ani

Scorpion - apar ceva probleme la locul de muncă, ceva ce nu le mai place şi destinul intrând pe un teren de schimbare, arată nişte semne care nu sunt trecătoare. Lucrurile nu se vor mai redresa şi, atunci, ei trebuie să înceapă să-şi facă nişte planuri de pe acum, de a schimba ceva important în viaţa lor. Poate lor le mai trebuie ceva ca să înveţe să meargă înainte, fiecare ar putea să profite în această perioadă de schimbări. 

În plus, ei au planete foarte puternice în zona studiilor, a drumurilor. Poate demarează anumite activităţi comerciale pe cont propriu, adică de a nu mai depinde de cineva. Apar schimbări majore în viaţa lor şi cu cât se duc mai mult într-o zonă care le-a fost arătată în această perioadă a pandemiei, vor traversa foarte bine următorii doi ani şi jumătate, chiar trei. Cu cât îşi fac mai multe planuri să urce în ierarhii şi să conducă, să suie, cu atât s-ar putea să nu aibă succes. Cei care se bazează pe hobby-uri, abilităţi sau cei care vor învăţa vor avea foarte mare succes şi vor creşte. E important să facă mişcarea corectă.

Săgetătorii să fie atenţi la investiţii

Săgetător - karma tensionată va rămâne până la începutul anului viitor, trebuie să fie atenţi la investiţiile pe care le fac. Cei care au viaţa sentimentală sau copii, aici e puţină tensiune, sunt lucruri noi care se întâmplă şi pentru că e un segment emoţional, Săgetătorul ar putea să aibă de suferit, pentru că lucrurile pot scăpa puţin de sub control în această perioadă. Ai copii mici, ai griji mici, ai copii mari, ai griji mari, iar la lucrurile noi care se întâmplă, evoluţia se face foarte rapid şi, atunci, Săgetătorii trebuie să fie pregătiţi în ce priveşte maturizarea unor copii mai mari. 

Alţii poate îşi doresc copii şi Luna neagră nu este tocmai prielnică şi atunci pot apărea tensiuni, discuţii. În ce priveşte planul sentimental, e destul de jucăuş, un pic periculos.

Capricornii au asupra lor toată presiunea planetelor grele

Capricorn - pe el e la momentul acesta toată forţa astrală a planetelor grele. Pot exista Capricorni care să schimbe lumea sau pot fi alţi Capricorni în viaţa cărora să se producă adevărate seisme, tocmai ca să se proceseze anumite schimbări. Ei nu au foarte mare confort vizazi de relaţiile vechi, de proprietăţi, de casă. Până la sfârşitul anului vor găsi cea mai bună formulă, dar, din păcate, tensiunile se formează şi pe zodia lor. Sunt şi Capricorni al căror temperament scapă puţin de sub control şi ar putea să declanşeze anumite războaie, acolo unde ar trebui să se stea şi să se gândească logic şi aşezat. Trebuie să se gândească că sunt etape din viaţa lor care se termină şi altele care se deschid. 

Dacă vor lăsa orgoliile să conducă şi să amprenteze toată această perioadă, nu neapărat că vor avea de pierdut, dar va fi un consum foarte mare, pentru că această conjuncţie care a schimbat lumea stă chiar pe zodia lor. E perioada din care au de învăţat cum să soluţioneze elegant şi inteligent tot felul de situaţii, mai ales cele legate de familie, deşi Capricornul e o zodie profesională. Cei care sunt obişnuiţi să conducă, să organizeze lucruri au avut foarte mult de suferit, cei care au lucrat de acasă. Pentru un Capricorn să-l pui să lucreze la un calculator de acasă a fost una dintre cele mai sufocante perioade. Poate ei nu se simt foarte confortabil la ei acasă şi perioada aceasta nu se închide aici. Lor le lipseşte agitaţia, plecatul de acasă, drumurile, somnul puţin. E genul de zodie care se plictiseşte foarte uşor, are nevoie de schimbare de decor, tocmai ca să nu se plictisească.

Cele mai mari pierderi ale anului 2020, dincolo de sănătate, economie, şi este valabil pentru multe zodii, sunt relaţiile care în prezent sunt pe butuci, tocmai pentru că nu au ştiut să treacă de această perioadă grea. Şi sunt relaţii care nu tec de testul anului 2020.

Vărsătorii au o perioadă de iluminare

Vărsător - atenţie la informaţiile eronate pe care le pot lua de oriunde, axa sănătăţii este în continuare ocupată şi e o zonă interioară cu care Vărsătorul trebuie să negocieze cu răbdare până la sfârşitul anului. Unii dintre ei trebuie să se maturieze în această perioadă foarte mult, unii au împins orice asumare de responsabilitate pentru după 40-45 de ani şi nu o traversează foarte uşor, pentru că îşi dau seama că lipsesc o grămadă de lucruri de acolo sau nu le-au făcut la timpul lor. E o perioadă de iluminare, astfel că dacă sunt şi oameni credincioşi, vor păşi victorioşi şi triumfători în anul 2021.

Atenţie şi la drumuri, accidente, răniri, pentru că Marte şi Luna neagră în Berbec aduc viteză, e o perioadă de precauţie.

Peştii sunt cu gândul la distracţie

Peşti - ei s-ar distra, s-ar plimba, ar cheltui, dar apar tot felul de cheltuieli neprevăzute şi care sunt legate de casă, de familie, de părinţi. Ei trebuie să-şi coordoneze foarte bine cheltuielile şi să nu fie atât de expansivi cum şi-ar dori. O mare din ei trebuie să-şi construiască acum profesii independente, mai ales cei care au avut de suferit în această perioadă. Au nişte aspecte foarte frumoase şi puternice de care pot beneficia până la sfârşitul anului, tocmai din această cauză au restricţii financiare în această perioadă, ca să îi scoată puţin din zona de confort şi să le pună mintea la contribuţie şi să găsească soluţii, poate chiar anumite hobby-uri care pot fi transformate în potenţiale activităţi profesionale. 

Mai au şase luni de zile să găsească ceva, după care se pot bucura până la adânci bătrâneţi dacă le reuşeşte această activitate. Dacă nu reuşesc această manevră, sunt doi ani apăsători, din care nu pot ieşi. 2020 este un an profitabil pentru ei, cu anumite restricţii.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop Voi cu Voicu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close