Antena 3 Horoscop HOROSCOP cu Mariana Cojocaru: ”Cățelușele mele au temperamente diferite, în funcție de zodie”

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru: ”Cățelușele mele au temperamente diferite, în funcție de zodie”

22 Noi 2018   •   11:32
HOROSCOP cu Mariana Cojocaru: ”Cățelușele mele au temperamente diferite, în funcție de zodie”

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru este o mare iubitoare de animale și consideră că ele au un rol bine definit în viața noastră. Despre felul în care ea percepe viețuitoarele din casa sa, dar și despre cum se raportează existența lor la astrologie, Mariana Cojocaru dezvăluie sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

HOROSCOP ”De multe ori mă întreb cum să stai singur în casă. De ce să trăiești singur în casă,  fără să ai și tu pe cineva cu care să comunici? Cred că o persoană care chiar nu are cu cine să comunice în casă ajunge în următorul pas: depresia”, spune Mariana Cojocaru, argumentând astfel faptul că are în grijă 6 viețuitoare, doi căței și patru păsări.

HOROSCOP Astrologul consideră că și temperamentul animalelor depinde foarte mult de zodia sub care s-au născut.

HOROSCOP ”Am două cățele aceeași rasă, dar au temperamente diferite, în funcție de zodie. Cea care este în berbec este stăpâna casei și-i pune pe ceilalți la punct”, mărturisește Mariana Cojocaru în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaș, sâmbătă de la ora 13.00, la Antena Stars.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close