Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, până duminică. Berbecii au parte de karma negativă, Leii sunt în pericol să fie trădați

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, până duminică. Berbecii au parte de karma negativă, Leii sunt în pericol să fie trădați

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru, până duminică. Berbecii au parte de karma negativă, Leii sunt în pericol să fie trădați
12 Mar 2019   •   15:17

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a spus care sunt previziunile pentru această săptămână. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Mercur va intra în Constelația voastră și va rezona cu Kiron și Norocul Divin. Este o veste bună pentru comunicatori și terapeuți. Vestea mai puțin bună este dată de alinierea de planete de pe Karma Negativă din Capricorn, care vă poate afecta cariera, poziția socială, viața de familie. Aceste aspecte sunt pe astrograma generală, nu pe cea personală. Cei care au probleme de karmă, pot pătimi(păcate acumulate). Atenție la sănătate și bani, atât la voi cât și la cei dragi!

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Cum patronul vostru astral Venus este în Vărsător, cu Luna Albă și Luna Neagră, unii pot miza pe vrabia de pe gard nu la cea din mână, atunci când vorbim de iubire. Este afectată casa(atenție defecțiuni) și cariera(probleme cu justiția, știrbirea autorității- unii vă susțin, alții nu). Diferența o face karma personală, după cum o are fiecare marcată pe harta natală. Țineți aproape de Meșterul Drege Tot…

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Patronul Vostru astral Mercur va intra în Berbec. Atenție la intențiile celor din jur și la sesizările lor.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Cum Luna Albă (patrona voastră astrală) este în rezonanță cu Luna Neagră în Vărsător am dat un interviu pentru Kanal D cu talismanele confecționate și încărcate de mine, care vă pot ajuta copiii și vă pot proteja la nevoie. Mai ales că acum Karma este în zodia voastră. Sănătatea cere investiții. Atenție cum gestionați câștigurile, că nu e rost de pierderi(am prezentat un talisman pentru bani)! Succes.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Trădarea face parte din viața voastră, acum cu Luna Neagră(Lilith) și Luna Albă în sectorul parteneriatelor și căsătoriei. Mugur Isărescu este nativ al acestei zodii și nu știe cum să mai scoată banii din țară. Voi să nu faceți așa, că-I bai! Vă încărcați karma la greu și pentru viața aceasta și pentru viețile viitoare. Așa am studiat eu în Thailanda, că trădătorii de neam și țară se vor naște leproși, cerșetori.

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Sunt prea multe Fecioare care ne decid Soarta în această țară și, cum Karma Negativă este în Fecioară la graniță cu Leul/Karma Pozitivă este în Vărsător la Graniță cu Peștii). Fecioarele pozitive nu vor avea de suferit. Emoții afectate!...

HOROSCOP BALANȚĂ

HOROSCOP Venus(patroana astrală) este în Vărsător. De aceea, Vărsătorii și Balanțele romantice, care iubesc adevărat(spirite pozitive) vor avea numai de câștigat în viață. Nu toți nativii acestei zodii sau, chiar din Vărsător nu sunt spirite pozitive. De aceea se rup relațiile considerate compatibile. Florile de Ziua Femeii merg la cele/cei care iubesc cu adevărat și cred în Horoscopul Meu. Love is in the air!

Mai multe, pe Kfetele.

Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close