Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum pot fi zodiile seduse? Gemenii sunt atrași de persoane creative, Vărsătorii caută oameni unici

HOROSCOP. Cum pot fi zodiile seduse? Gemenii sunt atrași de persoane creative, Vărsătorii caută oameni unici

HOROSCOP. Cum pot fi zodiile seduse? Gemenii sunt atrași de persoane creative, Vărsătorii caută oameni unici
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Noi 2018   •   19:39

HOROSCOP. Seducția nu doar că pune lururile în mișcare, dar îți poate stârni interesul imediat. Dacă cineva nu stăpânește tehnica seducției se poate spune că nu este priceput nici în pat. Ar trebui să descoperi ce tehnică funcționează cel mai bine în cazul tău, după aceea vei putea împărtăși acest lucru și cu ceilalți.

HOROSCOP.  Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator. Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai b

HOROSCOP.  Berbec

Ți-ar plăcea ca cel care te seduce să fie încrezător, puternic și să facă primul pas. Nu ți-ar plăcea să te domine constant, deoarece și tu îți dorești să deții controlul uneori. Complimentele referitoare la felul în care arăți cu siguranță îți vor atrage atenția. Dacă observi aceeași intesitate și energie de care tu dai dovadă de la partenerul tău cu siguranță vei fi intrigat.

HOROSCOP.  Taur

Vrei să fii sedusă ușor și nu îți plac încercările bruște ale anumitor persoane de a se apropia de tine. Ești extrem de senzuală și îți place să partenerul tău să fie foarte îngrijit și parfumat. Dacă îți vor face cadouri scumpe cu siguranță îți va stârni interesul. De asemenea un cadou dulce este calea spre inima ta.

HOROSCOP.  Gemeni

Creierul este organul tău sexual deci vei fi atras de o persoană sociabilă și foarte creativă. Ești o persoană foarte sexuală și cel care te seduce ar trebui să dea dovada de versatilitate și multă imaginație. Dacă nu este foarte inteligent și doar arată bine, ai putea fi tentată să ai o aventură însă s-ar putea să regreți.

HOROSCOP. Rac

Îți place să fii sedusă în stilul clasic. Să fii curtată, invitată în oraș și cucerită. Îți dorești să îți cunoști partenerul foarte bine înainte de a ajunge în pat. Nu îți dorești neapărat o relație serioasă însă trebuie să existe o conexiune între voi.

HOROSCOP. Leu

Tu ești conștient de atuuri-le tale însă vrei ca și partenerul tău să le cunoască. Pentru a fi sedusă, partenerul tău trebuie să arate foarte bine și să fie mereu atent la detalii. Nu va funcționa o relație între voi dacă el nu crede cu adevărat în complimentele pe care ți le face. Ai nevoie de atenția lui în totalitate.

HOROSCOP.Fecioară

Ești o persoană foarte atentă la detalii și îți place că persoana care încearcă să te seducă să fie foarte atrăgatoare și îngrijită. De asemenea ai nevoie de o persoană romantică, deoarece ești genul acela care preferă lumânările parfumate la o cină pregătită pentru tine. Totodată partenerul tău trebuie să fie inteligent deoarece asta înseamnă sexy în viziunea ta.

Mai multe pe cereshoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close