Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Cum reacționează nativii din zodiac când sunt descurajați de cei din jur

HOROSCOP. Cum reacționează nativii din zodiac când sunt descurajați de cei din jur

03 Feb 2020   •   21:29
HOROSCOP. Cum reacționează nativii din zodiac când sunt descurajați de cei din jur

HOROSCOP. Fiecare nativ reacționează în moduri complet diferite atunci când sunt puse în anumite situații. Dacă le spui că nu au nicio șansă să reușească, că e peste puterile lor, că nu au suficient talent sau că le lipsesc anumite abilități pentru a duce la bun sfârșit o activitate, vor reacționa așa:

HOROSCOP. Berbecii, Gemenii, Racii și Peștii, cel mai probabil, îți vor spune să-i privești în timp ce își vor duce la îndeplinire visul, chiar dacă poate pe moment i-ar putea descuraja puțin. De asemenea, ar putea să-ți aducă aminte că nici nu ți-au cerut părerea. 

HOROSCOP. Taurii, Fecioarele, Balanțele și Scorpionii îți vor spune că ai dreptate. Dar imediat după se vor asigura că reușesc să-ți dovedească că ai greșit și că ei sunt în stare de orice-și propun. 

HOROSCOP. Leii, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii îți vor arăta că au fost în stare să facă ce și-au propus doar ca să-ți spună ulterior „prea târziu”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close