Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum să cucerești persoana iubită, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la așa ceva

HOROSCOP. Cum să cucerești persoana iubită, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la așa ceva

HOROSCOP. Cum să cucerești persoana iubită, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la așa ceva
25 Feb 2019   •   21:53

Iată cum ar trebui să procedezi în funcție de zodia ta pentru a deveni irezistibilă.


Berbec: ești un centru de putere și știi asta
Persoanele sunt atrase de energia ta înflăcărată și pot fi geloase pe dibăcia ta. Te simți confortabilă în propriul tău corp și știi cum să-l folosești. Acel vibe pozitiv și abordarea ta pro-activă asupra vieții te fac absolut irezistibilă.

Fii romantică, folosește-ți talentul de a capta atenția. Nu te aștepta ca partenerul tău să fie Făt Frumos sau că își va pierde interesul față de tine doar pentru că nu îți stă părul bine într-o dimineață. Folosește-ți propria motivație ca să îți susții partenerul și încearcă să nu te concentrezi doar pe tine.

Taur: Generozitatea și senzualitatea te fac irezistibilă
Știi cum să comunici fără să folosești cuvinte și îți faci partenerul să se simtă ca și cum ar fi centrul universului. Reușești să faci oamenii din jur să se simtă protejați în prezența ta. Fiind o fire generoasă, vrei să dăruiești celor dragi toate cadourile din lume.

Răsfață-ți iubitul cu atenții precum: mâncare bună, masaj pe spate – detaliile mici fac diferența. Nu fi încăpățânată, exprimă-ți punctul de vedere, dar păstrează opțiunile deschise. Folosește-ți puterea pentru a avea grijă de partenerul tău.


Gemeni: Misterioasă, amuzantă, imprevizibilă și deschisă la experiențe noi, nu ești niciodată o companie plictisitoare
Gemenii sunt o combinație de inteligență, umor, spirit viu care îi face irezistibili. Șarmul tău este compus dintr-un stil personal și talente expresive care pot capta atenția în mod pozitiv. Prioritizează compatibilitatea psihică, întrucât aceasta te va ține interesată.

Ține-te de cuvânt. Dacă spui că o să-l suni înapoi, sună-l. Folosește-ți entuziasmul pentru a îmbunătăți starea partenerului tău. Abilitatea ta de a ridica moralul este magică. Fii atentă în schimb și la dorințele tale – dacă simți că nu te poți implica 100%, nu o face deloc.

Rac: Ești grijulie, protectoare și extrem de loială iubitului
Sensibilitatea te face să înțelegi perfect ce simt alții, ceea ce îți inspiră un devotament de neînlocuit. Adânca înțelegere reciprocă din relațiile tale apropiate îi face pe cei din jur să aprecieze conexiunea cu tine. Toate aceste calități în combinație cu simțul umorului te fac cu adevărat irezistibilă.

Fii deschisă și exprimă-ți sentimentele, nu lăsa fricile iraționale să intervină. Ai încredere și în partea ta jucăușă, e adorabilă. Nu lăsa toanele să-ți conducă viața, nu este corect față de partenerul tău.


Leu: Cu o prezență regală, impunătoare și un fler dramatic, pur și simplu luminezi camera în care te afli
Ești HOT și știi cum să profiți de asta. Acea generozitate a inimii de leu și atitudinea de lider nu pot decât să atragă oamenii alături de tine. Romantică, creativă și energică, este imposibil să ți se reziste.

Exprimă-ți entuziasmul: teatru, petreceri, proiecte creative – ia iubitul cu tine, o să adore să fie inclus. Nu fi prea autoritară. Îndrumă fără să dai ordine. Oferă sprijin și încurajare, pot face o diferență mare. Nu lăsa vanitatea să scape de sub control.

Continuarea pe elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close