Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cum să ne protejăm de Luna plină în Berbec

Horoscop. Cum să ne protejăm de Luna plină în Berbec

Horoscop. Cum să ne protejăm de Luna plină în Berbec
25 Sep 2018   •   15:25

Luna va incepe tranzitul zodiei Berbec spre orele diminetii si predispune la tot ceea ce va contura si reflecta agresivitatea indiferent de formele ei. Egocentrismul exacerbat. Incendiile si formele lor de propagare. Categoric fac referinta la incidentele din tara noastra. Nu as dori sa ma repet, pentru ca am mai scris un material care a fost pubilcat saptamana trecuta in care pomeneam despre intervalul 19-28 Septembrie a.c. Acesta fiind unul pe care il vom resimti fiecare dintre noi. Mai mult sau mai putin intens dar care intr-o maniera ne va afecta, acolo pe undeva, fie ca recunoastem sau nu.

Dincolo de noptile albe pentru unii. Gesturile necugetate pentru alta categorie de persoane. Incendiile care s-au consumat. Evenimentele din trafic care din nefericire nu au fost cele mai placute news si o parte dintre ele au socat. Oscilatiile financiare si scandalurile politice care vor culmina pana catre final de luna, definesc ceea ce noi astrologii, numim fenomenul de Luna Plina in toata splendoarea lui.

Evident ca nu am vrut sa aduc in discutie fenomentul de accidentare in masa care va lovi si Romania. Asa cum am facut-o la finalul lunii August a.c. pentru o alta regiune din Europa. Aduc in atentie evenimentele care s-au petrecut in Italia si vor mai avea continuitate.

detalii pe kfetele.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close