Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Pentru Vărsători, trebuie să fie ceva ieșit din tipare, Racii vor romantism

HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Pentru Vărsători, trebuie să fie ceva ieșit din tipare, Racii vor romantism

HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Pentru Vărsători, trebuie să fie ceva ieșit din tipare, Racii vor romantism
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Mar 2019   •   11:20

HOROSCOP. Iată câte secrete din arta astrologiei care îți vor spune cum se cuceresc zodiile. Dacă ești atrasă de o cineva pe care nu știi cum să îl abordezi, încearcă sfaturile de mai jos în funcție de zodia lui.

HOROSCOP. Berbec

Propune ceva plăcut, colorat și vesel, care să îl bine dispună pe Berbec și să îl amuze. Mai ales dacă vine obosit de la serviciu, are nevoie de ceva relaxant, reconfortant, dar dinamic pentru că nu este omul care să stea prea mult întins pe canapea. Poate o plimbare cu bicicleta, o întâlnire cu amicii la o terasă sau o cină în doi cu multă muzică și dans.

HOROSCOP. Taur

Pregătește o masă copioasă și delicioasă sau fă rezervare la un restaurant exclusivist, să vă bucurați de un meniu extravagant. Mâncărurile și băutura fină îi fac Taurului ziua mai frumoasă și se va relaxa complet. Are nevoie să îi stimulezi simțurile, iar o seară care se încheie cu o cină bună și dans este minunată. Când vine vorba de mici secrete despre cum se cuceresc zodiile, Taurii se numără printre cei mai rafinați amatori.

HOROSCOP. Gemeni

Pregătește o excursie interesantă, la sfârșit de săptămână, și invită-l în călătorie fără să știe unde îl duci. Destinația, locurile pe care le veți vizita, discuțiile plăcute și antrenante vor fi pe placul Geamănului care este întotdeauna doritor de nou și inedit. Fii spontană și creativă, stimulează conversația și încheie ziua cu șampanie și multă pasiune.

HOROSCOP. Rac

Pregătește o întâlnire romantică acasă la tine sau într-un loc liniștit, într-un hotel cochet la munte sau la mare. O plimbare la apusul soarelui și o cină cu lumânări și muzică îi va îndeplini toate dorințele. Nimic nu îi place mai mult decât să savureze în tihnă un vin bun și dragostea ta…

HOROSCOP. Leu

Gândește-te la ceva dinamic și amuzant, mergeți la cel mai bun film al sezonului, un film de acțiune și de dragoste, în același timp. Sau relaxați-vă cu sportul lui preferat, chiar dacă ție nu îți place în mod deosebit. Leul iubește mișcarea, dar îi place să fie în mijlocul acțiunii așa că trebuie să te gândești la o activitate în care el ar putea să își pună în valoare calitățile fizice.

HOROSCOP. Fecioara

Este greu să mulțumești un nativ din zodia Fecioarei, așa că trebuie să fii pusă la patru ace, foarte atentă și grijulie. Nimic prea exagerat sau prea obositor. Mâncarea trebuie să fie perfectă, relaxarea totală cu un film de calitate și conversația spumoasă. Îi place să observe, așa că ar fi bine să pregătești un scenariu minuțios, cu mici surprize și va fi încântat.

HOROSCOP. Balanțele

Invită-l în cel mai bun club din oraș, pentru că nativului Balanță îi place să iasă, să cunoască lumea și să se distreze. Acasă, îi poți pregăti o cină cu preparate exotice și un cocktail parfumat, dar nu îl plictisi cu o atmosferă romantică. Invită și unul dintre cuplurile cu care vă înțelegeți cel mai bine pentru varietate și antrenează-i într-un joc de societate.

HOROSCOP. Scorpion

Fii întotdeauna frumoasă și sexy așa cum te-a văzut la prima întâlnire. Provoacă-l să redescopere pasiunea la fiecare întâlnire, ieșiți în cluburi, dansați, flirtează cu alții, dar oferă-i numai lui zâmbetul tău cuceritor. Păstrează o alură de mister în tot ceea ce faci pentru un Scorpion, arată zodiacul la capitolul cum se cuceresc zodiile.

HOROSCOP. Săgetător

Îi plac femeile dinamice și vrea tot timpul altceva de la o relație. Fii un pic altfel de fiecare dată când vă vedeți, adoptă stiluri vestimentare diferite, fii romantică, sportivă, elegantă sau sexy. Ziua perfectă pentru el trebuie să fie presărată cu momente cât mai variate, cu mișcare și sport, cu distracție, cu o cină romantică, dar și cu discuții antrenante.

HOROSCOP. Capricorn

Se spune că nativii Capricorni sunt tradiționaliști… nimic mai fals când vine vorba de o zi petrecută în compania persoanei iubite. Totul trebuie să fie modern și de calitate, de la locul întâlnirii, până la rochia și bijuteriile tale. Un strop de lux nu strică. Alege un restaurant elegant sau, dacă stați acasă, decorează cu flori și lumini misterioase.

HOROSCOP. Vărsător 

Pregătește o zi diferită, ieșită din tipare, ceva neconvențional, cu care să se poată lăuda la prieteni. Faceți ceva ce nu ați mai făcut niciodată… zburați cu balonul sau zburați până la Paris. Ceea ce urăște cel mai mult nativul Vărsător sunt regulile. Renunță la orice regulă și fă-i o surpriză pe care să o țină minte toată viața, spune zodiacul despre cum se cuceresc zodiile.

HOROSCOP. Peștii 

Se spune că bărbații Pești sunt romanticii eterni: ciocolată, șampanie, parfum suav și o muzică relaxantă le face ziua frumoasă alături de persoana iubită. Mai adaugă și o plimbare în care să faceți planuri de viitor și va fi încântat că te gândești mereu la amândoi. Și neapărat fă-i un cadou simbolic, o fotografie din călătoriile voastre sau un obiect legat de pasiunile lui, scrie cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close