Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Scorpionul are nevoie de magie, Vărsătorul caută un prieten

HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Scorpionul are nevoie de magie, Vărsătorul caută un prieten

HOROSCOP. Cum se cuceresc bărbații în funcție de zodie? Scorpionul are nevoie de magie, Vărsătorul caută un prieten
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Mar 2019   •   17:26

HOROSCOP. Iata cum poti cuceri inima unui barbat, in functie de zodia lui. Astrologii stiu deja la ce trebuie sa se astepte fiecare dintre semnele zodiacului in 2019. Prognozele expertilor va vor ajuta sa evitati problemele si sa stabiliti corect prioritatile. Anul porcului galben promite sa fie gloria energiei feminine. Nu e

HOROSCOP. Berbec

Barbatului din zodia Berbecului nu-i place sa fie doar un alt barbat din “agenda” ta, ci ACEL barbat special. Daca-l vrei langa tine, fa-l sa se simta centrul universului tau, pastreaza permanent contactul vizual cu el, poarta discutii clare si deschise, fara ocolisuri si ascunzisuri.

HOROSCOP. Taur

Barbatul din zodia Taurului este o persoana vizuala si senzoriala. Pentru a-l cuceri trebuie sa apelezi la toate armele care sa-i stimuleze toate simturile: lenjerie intima sexy, catifelata, moale, mirosuri fine. Ai grija sa ai pielea si parul matasoase, pentru ca ii place foarte mult sa atinga.

HOROSCOP. Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni este atras de femeile inteligente, vorbarete, cu care sa poarte discutii la nivel inalt. Pentru a-l cuceri mai trebuie sa ai un atu: sa stii cand sa vorbesti si cand sa te opresti si sa-l asculti.

HOROSCOP. Rac

Barbatul din zodia Racului are “carapacea” tare, insa in realitate este foarte tandru. El este in cautarea unei femei in care sa aiba incredere, o femeie blanda si iubitoare, cu care sa se aseze la casa lui.

HOROSCOP. Leu

Barbatul din zodia Leului este carismatic, atragator. El cauta o femeie frumoasa, inteligenta, iubitoare, dar care sa sties sa-l faca sa rada. Daca iti place umorul de calitate si crezi ca ai simtul umorului, barbatul Leu este ceea ce iti trebuie.

HOROSCOP. Fecioara

Barbatului din zodia Fecioarei ii plac femeile hotarate, iubitoare, cu chef de viata, dar cu o conduita morala desavarsita. Insa cand ajung in pat, au nevoie de o femeie nebunatica.

HOROSCOP. Balanta

Barbatul din zodia Balantei este caracterizat de bun gust si stil. Nu trebuie sa te imbraci de la cei mai in voga designeri, insa tot ceea ce porti trebuie sa fie cu grija ales, sa te caracterizeze si sa-ti stea bine.

HOROSCOP. Scorpion

Barbatul din zodia Scorpionului crede in puterea dragostei, in forta magica ce leaga doua persoane. Foloseste-ti la maximum puterea seductiei!

HOROSCOP. Sagetator

Barbatul din zodia Sagetatorului este un vanator innascut. Pentru a-l seduce trebuie sa te prefaci o “victima” sigura si sa fugi cand e convins ca te-a prins. Fa-l sa creada ca dragostea ta este un premiul de mare pret si fa-l sa lupte pentru ea.

HOROSCOP. Capricorn

Barbatul din zodia Capricornului este foarte atasat de familie. El este in cautarea unei femei care sa semene cu mama lui, dar sa fie si suficient de sexy cat sa-l invidieze prietenii.

HOROSCOP.  Varsator

Pentru a cuceri barbatul Varsator trebuie sa fiti prieteni. Mai exact acel tip de prieteni care se saruta… Cel mai bun inceput intr-o relatia cu un Varsator este sa fiti amici, apoi sa lasi lucrurile sa se intample, pur si simplu. Distrati-va, bucurati-va de libertatea si vedeti ce va aduce clipa.

HOROSCOP. Pesti

Barbatul Pesti crede in destin si este in cautarea acelor semne care ii arata ca femeia de langa el ii era sortita. Atentie, insa, nu apasa prea des butonul “suntem facuti unul pentru celalalt”. Fii sigura, insa, ca ii arati cat de multe lucruri aveti in comun, scrie cereschoroscop.com. 

×
Subiecte în articol: Horoscop barbati zodie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close