Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum se manifestă semnele zodiacale când sunt furioase! Taurii sunt de groază, dar nu se compară cu...

HOROSCOP. Cum se manifestă semnele zodiacale când sunt furioase! Taurii sunt de groază, dar nu se compară cu...

HOROSCOP. Cum se manifestă semnele zodiacale când sunt furioase! Taurii sunt de groază, dar nu se compară cu...
Sursa foto: foto: Pixabay.com
25 Feb 2019   •   16:32

Berbec

În aceste situații Berbecii sunt capricioși ca niște copii, fără să țină cont de sentimentele altora şi se exprimă direct, fără ocolișuri. Aceasta e partea negativă a acestor nativi. Însă se calmează la fel de repede cum s-au înfuriat şi chiar îl iartă pe cel pe care i-a provocat furia. Cea mai bună metodă de a calma un Berbec furios – e să-ţi păstrezi calmul şi să nu reacționezi. Ei sunt din acele persoane care întotdeauna  “iartă şi uită”.

Taur

Pe un Taur îl înfurie cel mai tare infidelitatea, inegalitatea şi trădarea. În celelalte cazuri preferă să nu-şi piardă energia pe furie. Dacă totuși s-a înfuriat, oferiți-i timp să-şi vină în fire şi nu-l deranjați  – în caz contrar veți regreta. După incident, de regulă, iartă rapid. În cele mai multe cazuri vor conversa pe un ton amabil, însă niciodată nu-ţi va reuși să restabilești acele relații, care au fost înainte de ceartă.

Continuarea, pe Relatii.net

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close