Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum sunt zodiile în pat, în funcție de vârstă. Scorpionii sunt dezastru după 40 de ani, dar stai să afli cum e cu Berbecii sau Leii

HOROSCOP. Cum sunt zodiile în pat, în funcție de vârstă. Scorpionii sunt dezastru după 40 de ani, dar stai să afli cum e cu Berbecii sau Leii

HOROSCOP. Cum sunt zodiile în pat, în funcție de vârstă. Scorpionii sunt dezastru după 40 de ani, dar stai să afli cum e cu Berbecii sau Leii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Mar 2019   •   18:41

Afla cum sunt zodiile la pat la 20, 30 sau 40 de ani. Se schimba comportamentul lor sexual de-a lungul vremii? Se pare ca da!

BERBEC
La 20 de ani, Berbecul iubeste ca un adolescent, caci mai poate fi considerat astfel. Are accese de gelozie si ii place sa isi pedepseasca partenerul in dormitor cand se simte nebagat in seama sau inselat. La 30 de ani, acest nativ este ceva mai temperat in pat, insa gelozia este si mai mare.
La 40 de ani si dupa aceasta varsta, Berbecul devine mai pasional si capata un romantism care il ajuta sa isi mascheze latura agresiva, caci el este un incapatantat pana la moarte.

TAUR
La 20 de ani, persoana nascuta in zodia Taur este ceva mai rece in dormitor si destul de sceptica in legatura cu anumite lucruri pe care i le cere partenerul de viata. La 30 de ani capata mai multa experienta si e in stare de nebunii desprinse din filme erotice, iar la 40 nu concepe sa faca sex fara sa iubeasca.

GEMENI
Geamanul se poarta la fel la toate varstele. Nu apar surprize dupa ce schimba prefixul, fie ca e vorba de 30, 40 sau 50 de ani. Este nestatornic din punct de vedere amoros si ii place sa faca sex pe roluri. Isi imagineaza tot felul de situatii si le pune in practica cu mult talent.

RAC
Racul este un romantic incurabil la varsta de 20 de ani, insa odata ce inainteaza in varsta realizeaza ca romantismul nu il satisface atat de tare. De pe la 35 de ani incolo, acest nativ devine ceva mai pervers si scapa de orice inhibitii.

LEU
Leul se schimba la fiecare varsta. La 20 de ani vrea sa experimenteze de toate, la 30 o lasa ceva mai moale pentru ca a incercat de toate, iar la 40 ii revin hormonii din adolescenta.
FECIOARA
Fecioara se schimba de la o zi la alta in ceea ce priveste sexul, deci e greu de prevazut comportamentul sexual al acestei zodii de la o varsta la alta. Ceea ce pastreaza Fecioara de-a lungul anilor este pofta de a face nebunii combinata cu romantismul. Fecioara poate fi perversa si afectuoasa in acelasi timp. Este jocul ei preferat!
BALANTA
Balanta de la 20 de ani este ceva mai pudica decat cea de la 30. Pudoarea ei este mai degraba de fatada, daca stam sa analizam pe unde ii place sa isi petreaca noptile de vara. Trecem de asta si observam ca la 40 de ani, Balanta devine mai protectoare si cauta mai degraba imbratisari, priviri patimase si sarutari in dormitor decat sex.
SCORPION
Am ajuns si la cel mai mare expert in sex din zodiac. Scorpionul nu se schimba niciodata, doar isi perfectioneaza obiceiurile sexuale. Acest nativ este la fel de cuceritor si la 20, dar si la 30 de ani. La 40 devine ceva mai infidel, iar una din placerile sale cele mai mare este sexul exhibitionist.

SAGETATOR
Sagetatorul nu concepe sexul fara dragoste. Pentru acest nativ, indiferent ca e vorba despre o femeie sau barbat Sagetator, preludiul este obligatoriu la orice varsta si poate dura mai mult decat actul sexual in sine.

CAPRICORN
La 20 de ani, Capricornului ii place sa zboare din floare in floare, iar la 30 de ani ii place sa creada ca nu va mai face asta, desi nu e exclus sa fie prins in pat de partenerul de viata cu o alta persoana. La 40 de ani isi potoleste pornirile care ii pot ruina viata sentimentala, insa din punct de vedere sexual isi pastreaza micile chichite.
VARSATOR
Varsatorul vrea sa incerce tot felul de lucruri noi la 20 de ani. I se pare atat de interesant faptul ca poate inova tot timpul cand vine vorba de nebunii in dormitor incat isi poate pierde partenerul: unele idei pot fi exagerate. La 30 de ani devine ceva mai linistit pentru ca le-a vazut si facut pe toate, iar la 40 este foarte lenes in pat, scrie huff.ro.
PESTI
Nativul nascut in zodia Pesti este foarte emotiv in pat la 20 si la 30 de ani. Ii ia ani buni ca sa faca primul pas, sa nu se rusineze langa partenerul de viata. Daca s-ar putea, Pestele ar face sex imbracat pentru ca are mari emotii de fiecare data cand vine momentul dezbracarii. La 40 de ani este deja mai sigur pe fortele proprii.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close