Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Daca vrei să ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie să te porți ca un prinț

HOROSCOP. Daca vrei să ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie să te porți ca un prinț

HOROSCOP. Daca vrei să ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie să te porți ca un prinț
14 Mar 2019   •   16:06

Berbec

Femeia din Berbec are de obicei un caracter impulsiv. Motto-ul ei este de a face mai întâi și de a gândi mai târziu. Cu ea trebuie să fiți determinat și să acționați pentru a „provoca“ partea de acțiune a femeii Berbec, dar făceți-o cu prudență pentru a nu da impresia că sunteți înnebunit după ea.

Nativelor din Berbec le plac bărbații hotărâți, care știu ce vor, cu un caracter puternic, sinceri și atleți. Deveniți eroul viselor ei și veți vedea că Berbecul nu are nici o problemă să ia inițiativa dacă îi atrageți atenția.

Pentru a seduce o femeie de Berbec complimentați-o ori de câte ori o merită, trebuie să știe că o admirați, dar fără a folosi fraze prea pompoase, un simplu trandafir poate aprinde pasiunea acestui semn romantic.

Pentru femeia Berbec, așteptarea ca bărbatul să facă primul pas în sex este prostie. Când Berbecul se aprinde, vă va spune că a sosit timpul.

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de entuziasm, detestă rutina și se plictisește repede. Este dificil să se conformeze și nu-i place prea mult să stea închisă în casă ,pentru că altfel va pleca.  Pentru a seduce o femeie din Gemeni, trebuie să puteți vorbi despre o mare varietate de subiecte, stăpânirea artei comunicării și a cuvintelor este fundamentală. Încercați întotdeauna să aveți un subiect de conversație pe care să-l utilizați și să-l arătați pentru a fi informat cu privire la toate știrile zilei.

În concluzie, trebuie sa-i da-ți timp pentru a vorbi, să respectați spațiul ei si împărțiți cu ea unele  dintre activitățile sale creative, cum ar fi unele sporturi inovatoare și cu adrenalină (rafting, rappelling, zbor cu parapanta, …) sau un spectacol de bună calitate.Din când în când, puteți să organizați o cină cu un film bun și țineți cont că femeia Gemeni se va bucura de cuvinte dulci șoptite în ureche și mângâieri suave pe cap și gât.

Leu

Pentru a cuceri femeia Leu și a deveni prințul viselor ei este esențial să-i respectați independența și să fiți întotdeauna alături de ea atunci când are nevoie de dvs.Invitați-o să iasă afară, la film sau la teatru. Faceți-o un membru al unui club select sau exclusiv, pentru îi ridică și mai mult respectul de sine. Apreciază cadourile scumpe, deși va fi încântată și de un simplu trandafir roșu.

Adoră șampania, așa că nu uitați să-i umpleți paharul. Când se îndrăgostește, este credincioasă și loială, dar în același timp posesivă, și nu va permite să-i sfidați  neîmblânzita mândrie.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close