Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De ce sunt minunate zodiile - Leii sunt dominanți și extrem de seducători!

HOROSCOP. De ce sunt minunate zodiile - Leii sunt dominanți și extrem de seducători!

HOROSCOP. De ce sunt minunate zodiile - Leii sunt dominanți și extrem de seducători!
12 Dec 2018   •   16:19

Fiecare persoană are trăsături speciale, ce reușesc să îi individualizeze de restul. Află de pe YVE.ro de ce sunt minunate zodiile!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie) 

Nativii din zodia Berbec sunt printre cei mai curajoși din întregul zodiac. Își asumă riscuri și mereu încearcă să își depășească limitele. Zona de confort nu este cea în care să îi regăsim pe Berbeci.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Nativii din zodia Taur sunt extrem de calzi și de afectuoși. Deși se deschid cu greu în fața celor din jurul lor, atunci când o fac devin cele mai bune persoane de pe pământ. Atunci când cineva intră în sufletul unui Taur cu greu mai poate să iasă de acolo.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni reușesc întotdeauna să aducă zâmbetul pe buze persoanelor care îi încojoară, indiferent dacă starea de spirit pe care o au nu e tocmai cea mai bună. Este imposibil să fii trist în preajma unui nativ din această zodie.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac reușesc să ofere atât de multă dragoste, încât te poți întreba dacă a mai rămas ceva și pentru ei. Sunt extrem de iubitori și se dedică complet persoanelor față de care au dezvoltat sentimente.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu sunt dominanți și extrem de seducători. Apariția lor nu poate fi trecută neobservat, dat fiind faptul că personalitatea lor carismatică reușește întotdeauna să umple sala în care să află.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte inteligenți și întotdeauna vin cu o soluție pentru problemele celor din jur. Tocmai de aceea majoritatea prietenilor apelează la ei atunci când au nevoie de sfaturi.

  • Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță sunt cei la care vei găsi întotdeauna echilibrul de care ai nevoie. Ei nu se încarcă niciodată cu energii negative deoarece au reușit să găsească modalitatea optimă prin care să le evite.

  • Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion sunt foarte sinceri. Ei nu se vor ascunde niciodată după cuvinte și preferă să ofere onestitate persoanelor care se află în anturajul lor și nu numai.

  • Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt loiali persoanelor dragi lor. Pentru ei, aceasta este o calitate extrem de important și încearcă de fiecare dată să o caute atunci când doresc să cunoască persoane noi.

  • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn sunt cu siguranță cei mai muncitori din întregul zodiac. Ar sta zi și noapte la birou doar pentru a se asigura că și-au dus la îndeplinire toate obiectivele pe care le aveau stabilite.

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt cei la care vei apela întotdeauna pentru a te bine-dispune. Reușesc să emane energie pozitivă în jurul lor și își încarcă bateriile cu bucuria transmisă de ceilalți.

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt mereu alături de prietenii lor atunci când aceștia se află în situații dificile. Sunt în stare să renunțe la toate planurile pe care le aveau programate pentru a ajuta un prieten în nevoie.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close