Antena 3 Horoscop HOROSCOP de eclipsa totală de Lună. Cum influențează Eclipsa fiecare zodie

HOROSCOP de eclipsa totală de Lună. Cum influențează Eclipsa fiecare zodie

25 Iul 2018   •   16:37
HOROSCOP de eclipsa totală de Lună. Cum influențează Eclipsa fiecare zodie

HOROSCOP ECLIPSĂ. Eclipsa care va avea loc vineri, 27 iulie, nu este una obişnuită, ci este cea mai mare eclipsă totală de lună din acest secol, cu o durată de 103 minute. Potrivit Elite Daily, eclipsa va produce unele schimbări asupra fiecărui semn zodiacal, însă nimic de care să ne temem.

Iată schimbările care vor apărea în viaţa fiecărui semn zodiacal, ca efect a eclipsei totale de lună:

HOROSCOP ECLIPSĂ.  Berbec: Grupul de prieteni

Eclipsa de lună te va face să-ţi dai seama ce fel de oameni vrei în jurul tău. Astfel, începi să selectezi mai bine persoanele cu care vrei să discuţi şi renunţi cu uşurinţă la cei cu care nu ai nimic în comun.

HOROSCOP ECLIPSĂ. Taur: Viaţa profesională

Nu te simţi bine cu situaţia ta curentă de la locul de muncă şi îţi doreşti mai mult timp pentru tine. De asemenea, simţi că nu faci ceea ce îţi place, aşa că nu va fi foarte greu să-ţi dai demisia şi să optezi pentru altceva.

HOROSCOP ECLIPSĂ. Gemeni: Filozofia personală

Eclipsele de lună reprezintă sfârşitul pentru tine, însă există şi un nou început. Acest eveniment te va determina să călătoreşti mai mult şi îţi va aduce noroc şi oportunităţi. Evoluezi în mod constant şi adopţi un nou set de valori.

HOROSCOP ECLIPSĂ. Rac: Gândurile despre transformare

Începi să fii mai mulţumit cu propria persoană, astfel că noua atitudine pe care o adopţi atrage priviri. Reuşeşti să seduci! Transformarea fizică nu mai face parte din planurile tale de viitor.

HOROSCOP ECLIPSĂ. Leu: Relaţiile tale

Karma. Începi să percepi altfel relaţiile şi, în general, conexiunile dintre oameni, motiv pentru care începi să le priveşti cu mai mult respect. De asemenea, renunţi să te mai gândeşti la relaţiile trecută, dacă nu mai sunt, înseamnă că nu ai nevoie de ele.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
x close