Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 16-17 mai 2020. Balanțele au parte de momente minunate. Berbecii nu își controlează emoțiile

Horoscop de weekend, 16-17 mai 2020. Balanțele au parte de momente minunate. Berbecii nu își controlează emoțiile

Horoscop de weekend, 16-17 mai 2020. Iată care sunt previziunie astrale pentru acest weekend

Horoscop de weekend, 16-17 mai 2020. Balanțele au parte de momente minunate. Berbecii nu își controlează emoțiile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mai 2020   •   15:49

Berbec

Nu îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și există șanse mari să intri în conflict cu persoane importante din viața ta. Încearcă să petreci puțin timp singur.

Taur

În acest weekend îți concentrezi toată atenția către persoanele din jurul tău. Vrei să îi vezi pe toți fericiți și, astfel, lucrezi pentru a le rezolva problemele.

Gemeni

În acest weekend analizezi deciziile pe care le-ai luat în trecut. Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta, iar pentru asta trebuie să înțelegi unde ai greșit.

Rac

Vrei să progresezi pe plan profesional și de aceea ai tendința de a munci mai mult decât este cazul, în acest weekend. Încearcă să acorzi atenție și relaxării.

Leu

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare și, în plus, începi să acorzi din nou atenție pasiunilor pe care le ai.

Fecioară

Încearcă să stai departe de orice formă de bârfă, mai ales pentru că, în acest weekend, ai tendința de a da informațiile mai departe fără a le verifica.

Balanță

Începi să te bucuri mai mult de lucrurile mărunte din viața ta. Astfel, acest weekend este caracterizat de optimism și multă energie pozitivă de care profiți la maximum.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close