Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay,com
16 Apr 2020   •   18:32

Berbec

În acest weekend este recomandat să lași orgoliul deoparte și să încerci să asculți mai mult sfaturile persoanelor importante din jurul tău.

Taur

Este posibil să apară un conflict cu persoana iubită. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji. Problemele vor dispărea înainte să-ți dai seama.

Gemeni

În acest weekend încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Pe de altă parte, te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu.

Rac

În acest weekend îți dai seama că nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astfel, începi să apreciezi mai mult lucrurile mărunte.

Leu

În acest weekend, înveți să îți organizezi mai bine timpul astfel încât să poți acorda atenție tuturor aspectelor din viața ta.

Fecioară

Încearcă să eviți orice fel de interacțiune, pentru că ai tendința de a reacționa impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele dragi ție.

Balanță

Începi să mai elimini din stresul financiar al ultimelor zile și încerci să găsești soluții care te pot ajuta să nu mai ajungi în această situație din nou. Discută cu cineva în care ai încredere.

Scorpion

În acest weekend te ocupi de pasiunile pe care le ai. Având în vedere că îți petreci mare parte din timp în casă, încerci să fii, totuși, productiv.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close