Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Șanse de bani pentru nativii unei zodii

Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Șanse de bani pentru nativii unei zodii

Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Șanse de bani pentru nativii unei zodii
Sursa foto: foto: Pexels.com
08 Feb 2019   •   23:53

Horoscop weekend. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Berbec

Vrei să faci ceva ieșit din comun, ceva ce nu ai mai încercat până acum, iar un prieten bun îți oferă curajul necesar. Ai parte de un weekend de neuitat.

Taur

Ai o idee interesantă și nu prea știi cum să o pui în aplicare, însă o discuție cu un prieten bun te va ajuta să-ți dai seama care este cel mai bun mod în care să începi.

Gemeni

Începi să fii cu adevărat apreciat de cei din jur. Prietenii și colegii de muncă îți găsesc ideile foarte ingenioase, iar acest lucru îți oferă încredere în propria persoană.

Rac

Ai o mulțime de energie pozitivă și, în plus, curaj. Vrei să ajuți cât de mult poți, iar acțiunile pe care le faci în acest weekend îi fac pe cei din jur să te aprecieze mai mult.

Leu

Ai parte de o conversație interesantă cu o persoană foarte importantă din viața ta, iar acest lucru te ajută să îți schimbi modul în care privește lucrurile. Ești mai optimist.

Fecioară

Ai parte de surprize plăcute în acest weekend. Fie că este vorba de un cadou sau de o veste bună de la o persoană importantă din viața ta, starea de bine este asigurată.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close