Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Berbecii au o primă jumătate de an foarte bună, rămâne de văzut ce se întâmplă cu Scorpionii

HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Berbecii au o primă jumătate de an foarte bună, rămâne de văzut ce se întâmplă cu Scorpionii

 HOROSCOP DRAGOSTE 2019. Berbecii au o primă jumătate de an foarte bună, rămâne de văzut ce se întâmplă cu Scorpionii
28 Noi 2018   •   16:28

HOROSCOP 2019 DRAGOSTE  Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.

HOROSCOP 2019 Berbec - Dragoste, cuplu, prietenie

HOROSCOP 2019 Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

HOROSCOP 2019 În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poţi lucra la consolidarea relaţiei de cuplu şi la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoţional mai profund. În februarie şi martie, reflectorul cosmic se aţinteşte pe viaţa ta socială, semn că poţi să-ţi faci prieteni noi şi suda amiciţiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

HOROSCOP 2019  În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii. Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

HOROSCOP 2019 În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

Mai multe pe Kfetele.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close