x close

HOROSCOP EGIPTEAN 2019. O zodie își caută în acest an persoana pe care să o iubească toată viața, o alta fierbe în interior

12 Ian 2019   •   11:29
 HOROSCOP EGIPTEAN 2019. O zodie își caută în acest an persoana pe care să o iubească toată viața, o alta fierbe în interior

HOROSCOP. Zodiacul egiptean este cel mai precis și categoric horoscop și este alcatuit din 12 semne zodiacale.

HOROSCOP. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu egiptean. Acesti zei sunt meniti sa-i ajute pe cei nascuti sub un anume semn astrologic. Ei ofera nu doar ghidare, ci si talente si protectie. Egiptenii credeau ca viata lor depide de semnul astrologic sub care erau nascuti.

HOROSCOP. Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)
Sunt persoane foarte intelepte, cu o memorie fantastica. Nu uita niciodata datoriile catre ceilalti indiferent ca sunt bune sau rele. Este usor sa vorbesti cu aceste persoane. Sunt romantici incurabili, si isi cauta persoana pe care sa o iubeasca toata viata.

HOROSCOP. Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

HOROSCOP. Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)
Sunt persoane curajoase care fac orice pentru a obtine ce doresc in viata. Doresc securitate asa ca isi asuma conducerea propriei vieti. Sunt foarte optimisti. Muncesc din greu pentru a obtine tot ce este mai bun.

Sunt compatibili cu Bastet si Geb.

HOROSCOP. Anubis (8-27 mai, 29 iunie -13 iulie)
Cei nascuti in aceasta perioada prefera sa petreaca singuri pentru a privi lucrurile cu atentie. Le place sa traiasca intr-un mediu linistit. Chiar daca in interior fierb, in exterior vor afisa o mina rece si nu vor pierde din vedere lucrurile pe care le doresc.

Sunt compatibili cu Isis si Bastet.

Mai multe, pe Kfetele

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati