Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii se avântă cu îndrăzneală în viața socială

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii se avântă cu îndrăzneală în viața socială

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii se avântă cu îndrăzneală în viața socială
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Feb 2020   •   16:08

Potrivit horoscopului Berbecului din luna februarie 2020, profiți de contactul strâns cu universul tău lăuntric, ai o activitate socială intensă, promițătoare, te implici în acțiuni de sprijin ale unor oameni mai mult sau mai puțin apropiați, îți relansezi viața sentimentală și cea profesională.

Chiar de la începutul lunii, subconștientul îți rezervă niște revelații extraordinare, ce își aduc un aport major în evoluția sinelui. Poți fi tentat, totodată, să investighezi în secret o zona a lumii plină de mistere.Intuiția crescândă te favorizează îndeosebi într-un demers artistic.

Empatia ți se intensifică și te îmboldește să te alături unei cauze umanitare sau să oferi un ajutor consistent unei persoane ajunse într-un impas.

Nu ai, totuși, deocamdată, tendința să te izolezi ci, dimpotrivă, te avânți cu îndrăzneala în viața  socială. Poți, de altfel, să-i cucerești pe oameni prin atitudinea ta prietenoasă, amiabilă, binevoitoare și disponibilitatea de a face compromisuri.

Te simți nemaipomenit de bine când cei din jur sunt cu ochii pe tine și, din acest motiv, nu eziți să-ți optimizezi imaginea personală.

În a doua jumătate din lună îți acorzi mai multe răgazuri de solitudine pentru a reflecta, a-ți asuma o viziune spirituală asupra ta și a existenței, în general.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close