Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii strălucesc ca un luceafăr în plan sentimental, Peștii au mai mulți bani decât de obicei

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii strălucesc ca un luceafăr în plan sentimental, Peștii au mai mulți bani decât de obicei

Iată ce ne rezervă astrele în luna februarie 2020.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii strălucesc ca un luceafăr în plan sentimental, Peștii au mai mulți bani decât de obicei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2020   •   16:18

Evenimentele astrologice prioritare în horoscopul lunii februarie 2020 sunt tranzitul lui Venus în Berbec, cel al lui Marte în Capricorn, al Soarelui în Pești, cel direct, și apoi retrograd al lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.

Pentru Vărsător, se anunță o perioadă de intensă și fericită interacțiune socială și amoroasă, suișuri și coborâușri în activitatea financiară, și o cufundare benefică în adâncurile lumii sale interioare.

Peștii au mai mult noroc la bani decât de obicei, își prețuiesc mai mult decât de obicei dragostea față de un partener mai nou sau mai vechi, își dinamizează relațiile de prietenie, și oscilează între plusuri și minusuri în zona lor subconștientă.

Berbecul strălucește ca un luceafăr în plan sentimental, are de face cu transformări notabile în amiciții, și își energizează demersurile din sfera profesională.

Horoscopul Taurului din februarie 2020 aduce în prim plan tendința de a preferă intimitatea sau tainele în plan amoros, metamorfozarea relațiilor sale de amiciție, și oportunități în străinătate.

Nativii din Gemeni au beneficii sporite din legăturile de prietenie, inclusiv în dragoste, sunt puși în situații atât auspicioase, cât și problematice în zona profesională, dar par să aibă de câștigat ca urmare a unor inițiative, demersuri noi în finanțe.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close