HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Capricornii ies în evidență

de D.G.    |    24 Ian 2020   •   16:12
HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Capricornii ies în evidență Foto: Pixabay.com

Tendințele prioritare din horoscopul Capricornului în luna februarie 2020 sunt întețirea relaționării sociale și adaptabilitatea la transformări ale acesteia, izvodirea unor idei ingenioase ce trebuie să-și mai aștepte materializarea, îmbunătățirea legăturilor familiale, temeritate în promovarea planurilor tale și o viață sentimentală insistând pe siguranță și loialitate.

De-a lungul întregii luni capătă întâietate o comunicare intensă, febrilă, cu cei din jur. Este posibil ca, la un moment dat, mediul social în care ești implicat să fie cutremurat de schimbări majore, nedumeritoare, dar ai capacitatea să depășeșți orice dificultate iscată de acestea grație flexibilității tale mentale și a finului tău simț diplomatic.

Ești cutreierat de o grămadă de idei, însă îți poate fi greu să iei o hotărâre în privința lor, a punerii lor în aplicare. De aceea, ar fi indicat să aduni deocamdată cât mai multe informații utile din preajma ta, și să lași pe mai târziu luarea unor decizii importante în acest sens.

Poți avea mai multe îndatoriri decât de obicei, întâlniri cu amicii, cunoștiințele, deplasări, călătorii în locuri nu foarte îndepărtate de casă. Poți ieși în evidență prin abilitatea ta de a sparge gheața în situații încordate, a-i face pe alții să se simtă în largul lor cu astfel de prilejuri.

Continuarea, pe Diane.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close