Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Creativitatea Balanțelor este în creștere

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Creativitatea Balanțelor este în creștere

Horoscopul Balanței din luna februarie 2020 are drept orientări majore optimizarea stării tale de sănătate, beneficii notabile din parteneriate, prioritizarea relațiilor familiale, o viață amoroasă marcată de seriozitate și una profesională promițătoare, ce-ți solicită flexibilitatea gândirii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Creativitatea Balanțelor este în creștere
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Ian 2020   •   16:14

Pe cuprinsul întregii luni te simți mobilizat să renunți la tabieturi, obiceiuri dăunătoare, astfel încât să-ți echilibrezi legătura dintre minte și trup. Este posibil să faci o călătorie într-o stațiune balneară.

Mai împăciuitor, mai dispus să recurgi la negocieri și compromisuri, te dedici fortificarii relațiilor de parteneriat personale, sociale și profesionale mai vechi și ai ocazia să pui bazele altora, cu bătaie lungă în viitor.

Luna plină răsărită în ziua de 9 februarie 2020 în Leu te îndeamnă să te îndepărtezi de trendurile comune ale oamenilor din preajma ta, pentru a-ți exploata la maximum creativitatea crescândă. Ești dornic să-ți sărbătoreșți individualitatea, unicitatea ființei, ajungând chiar să fii radical, rebel în afirmarea acesteia. Apelarea la surse neconvenționale de a stimulare a inspirației se dovedește a fi fructuoasă și îți mărește încrederea în tine însuți.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close