Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le interesează

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le interesează

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiți de o relaționare armonioasă cu oamenii, alegi grâul de neghină în legăturile de parteneriat, ești impulsionat să-ți dezvălui semnificații ascunse ale lumii, trăiești din plin deliciile existenței, ai o viață sentimentală caracterizată de o minunată profunzime.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le interesează
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Ian 2020   •   16:14

Interacțiunea socială și cea cu asociați din diverse dimensiuni ale existenței tale  capătă întâietate și se limpezește chiar de la debutul lunii. Ai, în acest fel, prilejul să-ți ajustezi, îmbunătățești relațiile cu cei din preajma ta.

Nu suporți, cu toate astea, oamenii convenționali, superficiali, înlemniți mental în prejudecăți. Te simți mobilizat să dai deoparte vălul aparențelor realității, să o investighezi în profunzime, să ajungi la miezul lucrurilor care te interesează cel mai tare!

Sub vibrațiile Lunii pline poziționate în data de 9 februarie 2020 în Leu, ți se semnalează să te desprinzi de înclinația de a visa cu ochii deschiși, a pica în capcanele imaginației, și să fii mult mai pragmatic în abordarea traiului cotidian. Nu-ți zăgăzui, însă, efluviile intuiției întrucât aceasta te sprijină să afli soluții neobișnuite, dar eficiente, de a pune capăt unor probleme care te sâcâie de ceva vreme. Eliberează-te de tot ce îți îngrădește succesul, și aproape orice îți va fi posibil!

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close