x close

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le interesează

de D.G.    |    28 Ian 2020   •   16:14
HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le interesează 817 Foto: Pixabay.com

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiți de o relaționare armonioasă cu oamenii, alegi grâul de neghină în legăturile de parteneriat, ești impulsionat să-ți dezvălui semnificații ascunse ale lumii, trăiești din plin deliciile existenței, ai o viață sentimentală caracterizată de o minunată profunzime.

Interacțiunea socială și cea cu asociați din diverse dimensiuni ale existenței tale  capătă întâietate și se limpezește chiar de la debutul lunii. Ai, în acest fel, prilejul să-ți ajustezi, îmbunătățești relațiile cu cei din preajma ta.

Nu suporți, cu toate astea, oamenii convenționali, superficiali, înlemniți mental în prejudecăți. Te simți mobilizat să dai deoparte vălul aparențelor realității, să o investighezi în profunzime, să ajungi la miezul lucrurilor care te interesează cel mai tare!

Sub vibrațiile Lunii pline poziționate în data de 9 februarie 2020 în Leu, ți se semnalează să te desprinzi de înclinația de a visa cu ochii deschiși, a pica în capcanele imaginației, și să fii mult mai pragmatic în abordarea traiului cotidian. Nu-ți zăgăzui, însă, efluviile intuiției întrucât aceasta te sprijină să afli soluții neobișnuite, dar eficiente, de a pune capăt unor probleme care te sâcâie de ceva vreme. Eliberează-te de tot ce îți îngrădește succesul, și aproape orice îți va fi posibil!

Continuarea, pe Diane.ro.

Citeşte mai multe despre:

HOROSCOP FEBRUARIE 2020 horoscop fecioara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati