Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Săgetătorii sunt preocupați de cămin și familie

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Săgetătorii sunt preocupați de cămin și familie

Horoscopul Săgetătorului din luna februarie 2020 sugerează o atenție preponderentă acordată relațiilor familiale, oamenilor care-ți sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esențiale, o viață amoroasă favorizată de inspirație și împrejurări norocoase, și o activitate financiară cu două tăișuri.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Săgetătorii sunt preocupați de cămin și familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Ian 2020   •   16:14

În decursul întregii luni, ești preocupat constant de cămin și familie. Este o vreme prielnică discutării unor chestiuni delicate, sensibile, cu membrii acesteia, reamintirii, reevaluării a ceea ce vă unește.

Cu toate astea, o problemă neașteptată actualăsau una propagată brusc din trecut îți poate impieta relaționarea familială. Din fericire, ai capacitatea să o rezolvi repede, odată pentru totdeauna, grație disponibilității tale de a apela la compromisuri și a o analiza cu o extremă luciditate.

Oricum, este de așteptat să petreci mai mult timp de calitate împreună cu oamenii apropiați, acasă ori de-a lungul unei călătorii. Te simți, totuși, cel mai bine în propria locuință, și aceasta poate găzdui multe petreceri, reuniuni, întâlniri cu amicii și neamurile (bune). Este probabil să intri în contact cu rude plecate de mult din țară ori despre care nu ai mai auzit de ceva vreme.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close