Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Scorpionii riscă să fie acaparați de o mulțime de planuri!

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Scorpionii riscă să fie acaparați de o mulțime de planuri!

În horoscopul Scorpionului din luna februarie 2020 se insistă pe o creativitate impredictibilă, necesitatea ierarhizării demersurilor tale și evitării nervozității în relaționarea cu alții ce-ți condiționează o activitate socială bogată și împlinitoare, și o viață sentimentală guvernată când de minte, când de inimă.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Scorpionii riscă să fie acaparați de o mulțime de planuri!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Ian 2020   •   16:44

De-a lungul întregii luni, efluviile creativității ți se intensifică, și le poți canaliza inclusiv spre un făgaș artistic. Câteodată, nu reușești, totuși, să ți le controlezi, să le îndrepți încotro îți dorești, fiind nevoie, în acest caz, să te lași în voia lor, purtat de ele. În acest mod, poți descoperi domenii inedite, surprinzătoare în care să-ți manifești ingeniozitatea.

Totodată, întrucât pari să fii acaparat de o grămadă de planuri, riști să-ți risipești în zadar energia, sărind de la unul la altul. Ți se recomandă să ți le prioritizezi, să te ocupi de cele mai importante.

Dai dovadă de o expresivitate ieșită din comun în comunicare, ceea ce poate reprezenta un atu major în activitatea ta socială atâta timp cât îți ții în frâu pornirea de a ține să ai dreptate cu orice preț în discuțiile cu alții și a te lansa în certuri crâncene, înfierbântate, ori de câte ori cineva te contrazice.

Continuarea, pe Diane.ro.

Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close