Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP FEBRUARIE. Gemenii au o lună interesantă, Fecioarele au parte de surprize la locul de muncă

HOROSCOP FEBRUARIE. Gemenii au o lună interesantă, Fecioarele au parte de surprize la locul de muncă

HOROSCOP FEBRUARIE. Gemenii au o lună interesantă, Fecioarele au parte de surprize la locul de muncă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Feb 2019   •   11:26

HOROSCOP FEBRUARIE. O lună cu aspecte pozitive pentru nativi, dar și cu unele negative. Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte pentru luna februarie.

HOROSCOP FEBRUARIE. Berbec.

O luna dinamică, se tot reconfigurează anturajul, apăr oameni noi, idei noi, propuneri și multă activitate socială. E important să accepte invitații la diverse manifestări de grup, pentru că astfel pot descoperi oportunități de începere a unui propiect interesant dar și a unei relații amoroase, dacă îi interesează.Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere.

HOROSCOP FEBRUARIE. Taur.

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire. Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

HOROSCOP FEBRUARIE. Gemeni.

O luna interesantă, a cărei energie îi sprijină pe Gemeni să evolueze, să învețe ceva nou, să gândească dincolo de șabloanele sociale și dincolo de propriile limite. Au vise, dorințe, aspirații mari și e posibil chiar să se împlinească parte din ele. În carieră, au parte de împliniri, apreciere și rezultate frumoase, inclusiv financiare, când sunt relaxați și urmăresc să facă din pasiune și bucurie lucrurile, nu din ambiție sau pentru a demonstra ceva cuiva.

HOROSCOP FEBRUARIE. Rac.

Prioritatea se pare că este, în această perioadă, pentru Răci, segmental financiar. Prin urmare, Răcii sunt cumva împinși de la spate să facă schimbări, sau schimbările sunt făcute sub presiunea umplerii paharului. În orice caz, e o ocazie bună să acceseze niște fonduri, să se decidă să o ia într-o direcție riscantă dar mult mai avantajoasă pe termen lung. Racii sunt chemați să se bazeze mai mult pe ei și darurile lor, și mai puțin pe ideile și forțele altora. Este o luna interesantă și la capitolul muncă și sănătate.

HOROSCOP FEBRUARIE. Leu.

O luna importantă pentru Lei. Aceste schimbări se adresează parteneriatelor, relației de cuplu, imaginii sociale, credibilității. Leii sunt pe trambulină acum și trebuie doar să fie atenți la aterizare. În rest, mari șanse de progres, recunoaștere și succes, cu condiția să evite să facă prea multe valuri, ele oricum vor există. De muncit muncesc destul de mult și își iau sarcinile în serios, programându-și pașii de făcut și punând la punct strategia de lucru în cel mai mic detaliu.

HOROSCOP FEBRUARIE. Fecioară.

Pentru Fecioare, surprizele vizează zonă muncii și a carierei. E posibil fie să apăra schimbări care îi așează pe acești nativi pe un nou drum profesional, fie se implică într-un proiect inedit, cu oameni noi. Fie schimbă echipă, condițiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbările sunt progresiste, așa că nu trebuie să se teamă de necunoscut ci să fie ceva mai deschiși la nou.

Citiți mai multe pe cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close