Antena 3 Horoscop Horoscop. Femeile din aceste zodii sunt cele mai inteligente

Horoscop. Femeile din aceste zodii sunt cele mai inteligente

23 Ian 2019   •   21:26
Horoscop. Femeile din aceste zodii sunt cele mai inteligente

Unele semne zodiacale au o inteligență ieșită din comun.

Capricorn

Iscusința femeii Capricorn vine din echilibrul său, din studiu și ambiție. E însetată de cunoaștere, motiv pentru care își conturează o cultură generală bogată. Își dorește mereu să se dezvolte personal și profesional, își fixează obiective și nu se lasă până nu le atinge.  

Săgetător

Femeia Săgetător este o adevărată comoară. Are o inteligență ieșită din comun, are un spirit de observație foarte bine dezvoltat și reușește să se descurce în orice situație, oricât de complicată ar fi. E foarte ambițioasă. Vede întotdeauna dincolo de situația în sine și stabilește o altă perspectivă a lucrurilor, mult mai apropiată de ceea ce urmează să se întâmple.  

Pești

Femeia din zodia Pești este întruchiparea înțelepciunii. E ca o zeiță. E delicată, frumoasă și feminină, dar în același timp emană un grad sporit de inteligență, notează ele.ro. Nativa reușește să observe lucruri pe care alții nu le văd și chiar are o înclinație spre filosofie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close