Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IANUARIE 2020. Berbecii își repriotizează obiectivele

HOROSCOP IANUARIE 2020. Berbecii își repriotizează obiectivele

Reperele cele mai importante în horoscopul Berbecului din luna ianuarie 2020 sunt evadarea din rutina cotidiană, oportunitățile de a călători, testarea valorilor personale, o activitate mentală alertă, o viață sentimentală stând sub semnul discreției, și o relansare a demersurilor financiare.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Berbecii își repriotizează obiectivele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Ian 2020   •   16:14

Încă de la începutul lunii, te simți îngrădit de convențiile, conformismul din jurul tău, de cenușiul traiului de zi cu zi. Ești impulsionat să îți extinzi orizonturile, mai ales că lumea are să-ți ofere atâtea lucruri, inedite, incitante!

Visul stăruitor de a face o vizită în străinătate este pe cale să ți se împlinească. Pe de altă parte, poți călători și în mintea ta, citind despre locuri îndepărtate, bucătăria din alte tradiții, obiceiurile de pe alte meridiane. Nu este exclus să întâlnești oameni originali sosiți de curând de peste hotare.

Pe 10 ianuarie 2020, Luna plină din Rac te ademenește să te bucuri cât mai consistent de confortul de acasă. Responsabilități presante sunt însă pe punctul să-ți bată la ușă, așa că este indicat să-ți dăruiești nițică odihnă, relaxare. În decursul acestui răstimp, îți poți reprioritiza obiectivele și relațiile umane, dezvăluindu-ți care dintre ele sunt neproductive.

Contunuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close