Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pâna la cer

HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pâna la cer

În horoscopul Leului din luna ianuarie 2020 prevalează scoaterea la lumină a comorilor tale lăuntrice, efluvii creative îmbelșugate, pofta de a te bucura deplin de existență, dezideratul de a-ți întări prestigiul, dezvoltarea legăturilor tale de parteneriat, o viață sentimentală caracterizată de temeritate, senzualitate, profunzime, și una profesională direcționată mai puțin spre colaborare.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pâna la cer
08 Ian 2020   •   16:40

Încă de la începutul lunii, ești impulsionat să-ți exprimi cu elocvență, forță de convingere, persuasiune. Creativitatea ți se înalță până la cer, și se manifestă pregnant în toate domeniile existenței tale, dar îți poate veni greu câteodată să ți-o pui în aplicare, întrucât ești interesat mai mult de distracție, și mai puțin de muncă.

Încearcă să-ți iei un concediu, o vacanță, să-ți rezervi răgazuri cât mai lungi pentru a face ce-ți dorești, a te delecta cu plăcerile lumii, a-i da de joacă copilului din interiorul tău.

Reputația ta socială poate avea de suferit sau te poate dezamăgi pentru că nu este prezentă și în cercul oamenilor importanți pentru tine. Este necesar, așadar, să-ți dublezi eforturile de a ți-o mări, ajusta.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close